Vapaj Anastasije (4) kojoj su poginuli roditelji: MAJKO PROBUDI SE, NE DAJ DA TE ODNESE VODA! - Volim Podgoricu

Vapaj Anastasije (4) kojoj su poginuli roditelji: MAJKO PROBUDI SE, NE DAJ DA TE ODNESE VODA!

Bilo je strašno, nemam više mamu i tatu. Odnela ih je voda, a Nemanja samo žmuri, ovo su riječ iAnastasije V. (4) koja se poslije stravične neseće oporavlja u kragujevačkoj bolnici, a čiji su roditelji Slaviša V. (30) i Marija A. (23) poginuli kada je “opel kadet” kojim je upravljao Slaviša sletio s puta u Jošaničku reku.

Mala Anastasija je prilikom sudara ispala iz automobila i “zaradila” samo ogrebotine, dok je njen brat Nenad (3) polomio nogu, a Nemanja (2) je najgore prošao i sa povredama kuka prebačen je u beogradsku bolnicu.

Podsjetimo na putu Jagodina – Kragujevac, u nedjelju oko 19,15 časova, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli Slaviša V. i Ana A.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

– Bilo je grozno, djeca su bila preplašena. Vatrogasci su isjekli krov automobila, a mještani su pomogli da se izvuku tijela. Sve je bilo gotovo za 10 minuta – priča Marijin rođeni brat Marko, za “Večernje novosti“.

– Marijino beživotno tijelo ležalo je na asfaltu. Slaviša je tražio da joj otkriju lice da bi je vidio. On je disao, izgledalo je kao da nije mnogo povrijeđen. Nažalost preminuo je na putu do bolnice – kaže on.

– Preplašeno dijete vrištalo je pored uništenog vozila u kojem su bili njeni roditelji. Djevojčica je dozivala mrtvu majku da se probudi – kaže jedan od očevidaca ove nesreće za “Kurir”.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com