SKANDAL U PLJEVLJIMA: Pekmenova vjerenica osvanula na PLAKATAMA, njen bivši OBILIJEPIO CIO GRAD! - Volim Podgoricu

SKANDAL U PLJEVLJIMA: Pekmenova vjerenica osvanula na PLAKATAMA, njen bivši OBILIJEPIO CIO GRAD!

Bivši osvetnički izvrijeđao doktorku Violetu Milinković zato što ga je ostavila zbog košarkaša. Ispisao u prvom licu šta sve „njegova bivša voli“

Vjerenica Nikole Pekovića (30) Violeta Milinković (38) našla se na udaru bivšeg dečka, koji je njena rodna Pljevlja oblijepio plakatima na kojima otkriva navodno njenu burnu prošlost.
Bijesan jer ga je doktorka ostavila zbog proslavljenog košarkaša, s kojim na ljeto planira vjenčanje, on je riješio da u javnost iznese, kako on tvrdi, njen prljav veš. Odštampao je plakate s Violetinim fotografijama i zalijepio ih na bandere. Njima se obratio javnosti u prvom licu, i to u njeno ime.

Brutalno
„Pošto sam pobjegla iz PV od je.ača – laži i poziva, otišla sam u Ameriku da se sklonim. Zovu me Bakutan ili Starka jer tako me znaju u krugovima đe se k.ešem. Dosta mi je više k.es kombinacija BD-ŽB-PG-BG, hotela i stanova“, piše na plakatu koji je postavio njen bivši, koji očigledno ne može da joj oprosti što ga je ostavila.

U nastavku njen ogorčeni bivši dečko nije birao riječi da je ocrni:
„Abortirala sam već dva puta. U Podgorici prvi put u trećem mjesecu trudnoće. U Podgorici drugi put u drugom mjesecu. Najviše volim u guzu, tu sam sigurna. Stavila sam silikon u gornju usnu da mogu bolje da zadovoljim muškarca. Kompleks – male grudi i ravno du.e. Volim mlađe muškarce jer sam sponzoruša i gledam interes da ga iskoristim. Glumim sve samo da dođem do cilja. Promijenila sam i broj telefona i samo ga imaju odabrane osobe. I njih varam sa drugim, naravno, jer ja bez prevare ne mogu.“

Na početku plakata ostavio je sledeću poruku: „U PV ću raditi do aprila, a onda bjež odatle, udajem se“, a na kraju: „Ko mene oženi, ima čitav život da se stidi jer me dosta ljudi zna kao ološ, smeće i d.olju.“

Izvor koji je redakciji Kurira dostavio plakat objasnio je zbog čega se navodno Pekovićeva buduća supruga našla na stubu srama.

violeta

– Violeta se ozbiljno zamjerila bivšem dečku, koji se zbog nje razveo i ostavio dvoje male djece. Njihova veza je trajala skoro godinu dana, nakon čega se ona pokupila, bez riječi ga ostavila i otišla u Ameriku kod Nikole. Iz revolta, prijatelji tog biznismena napravili su plakate i oblijepili njen rodni grad – priča  sagovornik beogradskog lista.

Ističe da je košarkaš hitno organizovao svoje ljude da skidaju plakate u Pljevljima.
– Čim je Nikola saznao za te plakate, odmah je pozvao prijatelje da ih skidaju. Međutim, šteta je napravljena, mještani uveliko ispiraju usta njegovom dragom – završava  izvor.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Pekovićem, ali je on bio nedostupan na brojevima poznatim redakciji.

Zavodnik
BIO SLAB NA ESTRADNE CICE

Košarkaš je važio za velikog zavodnika. Mediji su ga dovodili u vezu s pjevačicama Gogom Sekulić, Milicom Todorović, Sandrom Afrikom, starletom Mimi Oro… Ali on je detalje o privatnom životu javnosti davao na kašičicu, nikad ne otkrivajući detalje. Posle estradnih cica odlučio se za brak s doktorkom Violetom, s kojom ga je upoznao Duško Šarić. Zaprosio ju je posle šest mjeseci veze, a svadbu će, kako se šuška, organizovati u junu u Bečićima.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com