SRCE ZA DJECU: Fin Ing i Volim Podgoricu poklanjaju računar, prijavite se - Volim Podgoricu

SRCE ZA DJECU: Fin Ing i Volim Podgoricu poklanjaju računar, prijavite se

Portal Volim Podgoricu u saradnji sa podgoričkom firmom “Fin Ing” poklanja komplet računar sa monitorom, tastaturom, mišem i zvučnicima, porodici koja nije u mogućnosti da ga kupi.
Uz računar, djeca će dobiti i garanciju i besplatno održavanje godinu dana u “Fin Ing-u”.
Poželjno je da porodica ima troje ili više djece (ali nije uslov), da su školskog uzrasta, i da nisu u mogućnost da ga kupe. Kako bi ovaj računar otišao u prave ruke, treba nam vaša pomoć. Ukoliko poznajete djecu koja nemaju računar i ne mogu da ga priušte, prijavite ih, i mi ćemo odabrati porodicu kojoj će računar biti uručen.
Osnivač i vlasnik preduzeća “Fin Ing”, Miloš Grbović je, do sada već obradovao 9 porodica računarima koje je donirao.  Njegova firma se bavi prodajom, servisom i održavanjem računarske opreme malim firmama, a prva je firma u Podgorici koja uvela mogućnost zamjene “staro za novo”.
Kako da prijavite porodicu za koju smatrate da joj je računar potreban? 
Pošaljite nam ime i prezime oba ili jednog roditelja, navedite koliko imaju djece i kog su uzrasta, i kakvog su materijalnog stanja. Ostavite u prijavi kontakt. Pod nazivom SRCE ZA DJECU, pošaljite nam predloge na mejl [email protected] ili u inbox naše FB stranice Volim Podgoricu.
Prijave možete slati do kraja februara, kada ćemo izabrati porodicu i uručiti im računar.
Dječji osmjeh je najveće blago! 
 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com