U “Avali” rekordan broj konferencija - Volim Podgoricu

U “Avali” rekordan broj konferencija

Hotel “Avala Resort & Villas”, nakon izvanredne ljetnje sezone i novogodišnjih praznika, i sada bilježi svojevrsne rekorde u učestalosti dogadjaja, saopštila je Dragana Mustur  korporativna menadžerka u MICE sektoru.

“ Uložili smo velike napore kako bi i ovaj manje aktivni period sezone bio ispunjen dogadjajima, medjutim bilježimo rezultate iznad svih očekivanja ! Iz sedmice u sedmicu odvijaju se brojne konferencije, seminari, radionice itd. i ovaj oblik MICE turizma je najbolji način za produženje sezone”, kazala je Mustur i dodaje:

“ A da se radi o zaista ozbiljnim projektima nabrojaću vam samo nekoliko koji su se odvijali ovih sedmica: Obilježavanje dana Ustavnog suda Crne Gore i medjunarodna Konferencija ustavnosudska zaštita izbornog prava ; Trening za epidemiologe FIIAPP/MediPiet ; Izmjene krivičnog zakonodavstva Crne Gore i Evropska konvencija o ljudskim pravima ; Domen.me i 55-ta CENTR Generalna Skupština ; Konferencija u organizaciji CEDEM i US Ambasade; pa do niza dogadjaja tipa Svečane večere od prije neku noć za stotinjak ljudi u organizaciji Skupštine Crne Gore i Savjeta Evrope…”

“Sada se u potpunosti pokazalo da naši planovi i projektovano fokusiranje na tkz. poslovni turizam predstavlja dobar pravac i svakako recept za uspješan cjelogodišnji rad Hotela”, zaključuje menadžerka u MICE sektoru Hotela “Avala Resort and Villas” Dragana Mustur.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com