NOVI LAJKOVI NA FEJSBUKU IMAJU GREŠKU: Da li ste je i vi primijetili? - Volim Podgoricu

NOVI LAJKOVI NA FEJSBUKU IMAJU GREŠKU: Da li ste je i vi primijetili?

Korisnici društvenih mreža ne prestaju da komentarišu nove emotikone na Facebooku koje je Mark Zakerberg objavio kao dodatke za već čuveni lajk. Međutim, sa ovom promjenom pojavili su se i novi problemi.

Reakcije izražavaju ljubav, divljenje, smijeh, tugu i ljutnju, a Facebook je objavio da će se svaki od novih lajkova tretirati na isti način, i to kada je u pitanju prikazivanje oglasa i postova korisnicima. To konkretno znači da će reakcije za “ljutnju” i “ljubav” biti tretirane kao identična reakcija.

Korisnici su očekivali da će postovi na koje su reagovali biti manje vidljivi, ali će se oni ipak pojaviti, jer je algoritmom određeno da se prikazuju objave koje imaju više reakcija.

Promjena najviše utiče na oglašivače jer neće moći da ciljaju svoje oglase prema reakcijama korisnika, pa se može dogoditi da na vašem zidu vidite veliki broj oglasa.

Iz Facebooka ističu da će problem uskoro biti riješen.

 

(Telegraf.rs)

2 komentara

  1. It is truely good post, but I do not see everything completely clear, especially for someone not involved in that topic. Anyway very interesting to me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com