PODGORICA: Ove MAME su HEROINE, a najskromnije su od svih ŽENA! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ove MAME su HEROINE, a najskromnije su od svih ŽENA!

Akcija portala Volim Podgoricu  “JER MAJKE TO ZASLUŽUJU”  se, za samo dva dana, zahuktala – puno vaših predloga stiže na naš email i u inobox naše stranice. U saradnji sa našim sugrađanima koji drže salone i restorane, obezbijedili smo nagrade za majke povodom Dana žena.

Spisak nije konačan i još jednom pozivamo svakoga ko bi želio da pokloni mali predah, frizuru, kozmetički tretman, večeru, putovanje, izlet, ili nešto slično, nekoj od naših mama, da nam se javi.

Vi PREDLAŽETE, mi POKLANJAMO za 8. mart: JER MAJKE TO ZASLUŽUJU!

Predlozi koje dobijamo uvjerili su nas da su naše majke najbolje majke na svijetu, a neki su toliko dirljivi da je teško sakriti emocije. Naše majke, naše heroine, toliko mnogo daju, a ne traže ništa. Ukoliko imaju neku želju za sebe, ona je toliko skromna i tiče se – djece!

Prenosimo vam samo nekoliko najdirljivijih predloga, a svakako ćemo se potruditi da za 8. mart obradujemo što više žena  i da im, makar taj dan učinimo, nezaboravnim.

Kao što smo i obećali, svi predlozi će ostati anonimni, ukoliko ne dobijemo dozvolu da objavimo ime i prezime. Na kraju akcije ćemo svakako obaviti imena dobitnica.

“Poštovanje. Predlazem za nagradu za 8. mart,majku troje djece D….Jedno od troje djece je dijete sa posebnim potrebama,u kolicima je, ne hoda od rođenja, ima distrofiju mišica. Ide u školu, na vježbe svakog dana u udruženje. D…. je prava majka i veliki borac. Dva puta joj je život visio o koncu i jednom joj je D…. spasila zivot. To je majka koja je 100posto posvećena djeci i nema ni vremena za sebe. Mislim da bi nagrada posla u prave ruke, jer je ona majka kakva se rijetko srijece”

“Poštovani, Želim da Vas pohvalim divnom akcijom, jer mame su zaista naše herione.
Ako mogu da predložim jednu, to bi bila divna mama iz mog okruženja sa kojom radim i koja sebe sigurno ne čašćava ničim. Ima dva sina, jedan je rodjen sa defomitetom sa kojim se ona nosi uspješno 19 godina! Neću ni da Vam nabrajam čega se sve odriče a ja imam, Vi imate i svi ostali imaju, broja neprospavanih noći, finansija  ili razmišljanje o njegovom sjutra. Hoću samo da Vam kažem da se ona nosi sa osmijehom, i da nikad neće pokazati da joj nešto nedostaje.
Ona je moja heriona!
Hvala za svaku mamu koja će dobiti poklon, jer svaka to i zaslužuje!
Lijep pozdrav”

“………. 47 godina, samohrana majka sa 4 ćerke i unukom.Mislim da bi joj ovaj velnes centar dobro dosao”

“Ja bih voljela prijaviti svoju majku za nagradnu igru . Ukratko, podstanar je, živi sama, radi tri posla i mnogo je umorna.. Zaista zaslužuje nagradu. Ja kao njeno dijete nazalost nisam u mogućnosti tako nesto da joj priuštim, jer sam i sama majka blizanaca..”

“Poštovani,

Moja mama se zove ………… Ona je profesor. Ima nas troje djece…….. Ostali smo bez oca tj. ona bez muža kad sam ja imala 16 godina, sestra 10, a brat 9. Od tada se ona muči sama da nas izvede na pravi put i nikad nije imala vremena za sebe.
Zato mislim da bi jedan od  Vaših poklona otišao u prave ruke.

Srdacan pozdrav”

“Ja bih volela da moja mama D…… dobije neki fin poklon, ona je majka tri ćerke koja se trudila ceo život oko nas i u svemu nas podrži a sada prolazi kroz težak period i zato predlažem nju, da bi se barem malo obradovala, opustila i uživala u zivotu.”

“Preporuka za 8.mart….Moja sestra je divna sestra a brizna majka,ima četvro djece, dva dječaka od četiri i po i pet i po godina i dvije bliznakinje od devet mjeseci…Sve postiže i ako ima pored toga starije osobe u kuć o kojima takođe brine. Pomaže i zet koliko može ali najveći posao ona obavlja…Ja nisam u mogucnosti bilo sta od navedenog da joj poklonim al vi mozete?”

“Poštovani, ja bi voljela da za 8.mart častim sebe, tj da me vi častite…imam dvije ćerke,starija aprila puni 7 godina a mladja ima godinu i šest mjeseci i ja godinama pokušavam da odradim neke slike kad je starija ćerka bila mala kako bi ih imala za uspomenu u albumu ali jednostavno to ne uspijevam, i znam da to nisu neke velike pare, ali ja imam preko 100 njenih slika u kompu, a sada i slike mlađe ćerke i kao što i sami znamo uvijek nam bude sve nešto preče od prečeg…”

Pišite nam, predložite svoju mamu, komšinicu, poznanicu, koju biste rado obradovali za 8. mart.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com