Do Kopenhagena tri puta sedmično - Volim Podgoricu

Do Kopenhagena tri puta sedmično

Turistička ponuda Crne Gore po prvi put je predstavljena na sajmu turizma “Ferie for Alle”, u Danskoj.

Na sajmu, pored NTO, učestvuju lokalne turističke organizacije Bara i Kotora, kao i predstavnici turističke privrede, “Montenegro stars Hotel Group”, “The Queen of Montenegro”, “Hotel Avala Resort & Villas”, “Hotel Bianca Resort & SPA”, “Hunguest Hotel Sun Resort”, turistićke agencije “Meridian i Adria DMC”.

“Danas, prvog dana sajma, predstavnici NTOCG su održali sastanke sa vodećim danskim turoperatorima (Apollo Rejser i Novasol As). Apollo Rejser je u svom programu za ovu godinu uvrstio ponudu Crne Gore dok se ponuda privatnog smještaja našla u programu agencije Novasol As. Nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta, u periodu od maja do oktobra planira realizaciju čarter linije iz Kopenhagena za Podgoricu, tri puta sedmično”, saopšteno je iz NTO.

Tokom sajma planirani su sastanci sa predstavnicima turoperatora, marketinških agencija i medija, u cilju daljeg unapređenja promocije Crne Gore na ovom značajnom tržištu.

Nacionalna turistička organizacija će u predstojećem periodu pojačati aktivnosti na tržištu Skandinavije, obzirom da je potencijal i značaj ovog tržišta izuzetno veliki. Obzirom da je karakteristika Skandinavskog tržišta putovanja tokom cijele godine, cilj je privući što veći  broj turista u predsezoni i postsezoni.

Na sajmu se predstavilo više od hiljadu izlagača iz 113 zemalja svijeta.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com