Madžgaljeva ćerka plakala kao kiša kada je vidjela kako tata izgleda, ali on se NE PREDAJE! - Volim Podgoricu

Madžgaljeva ćerka plakala kao kiša kada je vidjela kako tata izgleda, ali on se NE PREDAJE!

Dok se Marinko Madžgalj kao lav bori protiv raka pankreasa, njegove najbliže su obradovale nove dijagnoze poznatih ljekara iz Njemačke i Izraela, koji su nedavno pregledali poznatog glumca i koji smatraju da je on na putu oporavka. Takođe, Marinko se posle dužeg vremena vidio sa ćerkom Sarom (6) i njihov susret je bio veoma emotivan.  

Marinko se dogovorio s Dubravkom Mijatović (bivšom suprugom) da jedno vrijeme ne viđa njihovu ćerku Saru jer je bio veoma malaksao zbog intenzivnih hemoterapija. Malenoj je bilo čudno što tata ne dolazi po nju kao ranije, ali Dubravka je uspjela da joj objasni da je on trenutno veoma zauzet i da će, čim on to bude mogao, ići da ga vidi. Kad je došao taj dan, Sara je uzbuđeno čekala susret, a kad je vidjela oca, počela je da plače kao kiša. Pomiješale su joj se emocije. Tata joj je mnogo nedostajao, a šok za nju bio je kad je vidjela koliko je smršao. Djeca osjećaju sve i u tom trenutku Sara je znala da je njen tata bio bolestan. Bio je to zaista veoma emotivan susret – navodi izvor blizak glumcu.

Printskrin: Youtube/Ket Tub

Printskrin: Youtube/Ket Tub

Takođe, Marinka su nedavno kolege iz  “Ateljea 212″ pozvale na 50. jubilarno izvođenje njegove omiljene predstave “Avgust u okrugu Osejdž”, ali glumac još nije bio spreman da se pojavi u javnosti, ali svojim prijateljima iz pozorišta je na originalan način pokazao da misli na njih.

Printskrin: Youtube/Posle aplauza

Printskrin: Youtube/Posle aplauza

Posle predstave cjelokupnu ekipu u bekstejdžu je sačekalo posluženje koje je za njih specijalno iz “Srpske kafane“ poručio Madžgalj, uz čestitke na uspjehu. Svi su se oduševili i raznježili, slali su mu SMS poruke zahvalnosti i podrške i dugo pričali o svom kolegi i prijatelju, koga jedva čekaju da vide – zaključio je sagovornik magazina “Kurir Stars”.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com