OTKRIVAMO ZAŠTO SU CRNOGORKE MASOVNO PUTOVALE U INOSTRANSTVO NA NEKOLIKO MJESECI! - Volim Podgoricu

OTKRIVAMO ZAŠTO SU CRNOGORKE MASOVNO PUTOVALE U INOSTRANSTVO NA NEKOLIKO MJESECI!

Nedavno je portal Volim Podgoricu objavio informaciju da Crnogorke masovno putuju u inostranstvo na nekoliko mjesci i obećali da ćemo naknadno otkriti zbog čega. Mnogi od vas su se naljutili, jer su otvorili tekst i u njemu nisu našli odgovor.

CRNOGORKE MASOVNO IDU U INOSTRANSTVO NA NEKOLIKO MJESECI: Evo zbog čega!

Sada već možemo da objasnimo o čemu se radi. Naime, dame su postavljale statuse na Facebooku da putuju u inostranstvo, ali nisu stvarno išle. Radilo se o kampanji za borbu protiv raka dojke, koja je trebalo da izazove pažnju javnosti.

ana

Ovo je poruka koja se širila Facebookom, a zbog koje su mnoge Crnogorske “otputovale” u egzotične krajeve:

“Ok drage dame, opet je došlo to doba godine za podršku i povećanje svesti o raku dojke! Dakle, svi smo se sjetili prošlogodišnje igre pisanja boje grudnjaka kao svoj status? Ili način na koji smo želele imati naše torbe u ruci? Mnogo ljudi učestvovalo je prošle godine tako da je dospelo sve do nacionalnih vesti i stalnih ažuriranja statusa što je pomoglo dizanju svesti o raku dojke! Nemojte reći muškarcima što statusi znače, pustite ih u neizvesnosti! I molimo kopirajte i zalepite (u poruci) ovo svim svojim prijateljicama! Ideja je da upišete mesto putovanja prema mjesecu rođenja (niže se nalaze destinacije prema mjesecu rođenja) i dan kada ste rođene predstavlja broj meseci na koliko putujete. Vaš status treba reći: “Putujem u ___________ na ________ meseci.” Januar-Meksiko Februar-London Mart-Miami April-Dominikanska Republika Maj-Francuska Jun-St. Petersburg Jul-Australija Avgust-Nemačka Septembar-New York Oktobar-Amsterdam Novembar-Las Vegas Decembar-Aljaska Uživajte i podižimo svijest o raku dojke!”
Dame su “putovale”  u Meksiko, London, Dominikansku republiku , Majami,Francuska, ST.Petersburg, Austrija, Njujojrk, Amsterdam, Las Vegas….a mnogi su povjerovali da se zaista pakuju koferi i pitali se: Kako uspijevaju da, tek tako, odu na nekoliko mjeseci, ostave posao, djecu, porodice… Prašina se podigla a to je bio cilj.
Dame, na redovne preglede, i ne može vam niko ništa!

 

(volimpodgoricu)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com