PODGORICA: UHAPŠEN Predrag Dukić, oduzeto mu oko 1,1 kg HEROINA i 60 kg SKANKA! - Volim Podgoricu

PODGORICA: UHAPŠEN Predrag Dukić, oduzeto mu oko 1,1 kg HEROINA i 60 kg SKANKA!

Službenici Uprave policije MUP-a su sinoć i preksinoć, za manje od 24 časa, zaplijenili su ukupno oko 90 kilograma droge koja na narkotržištu vrijedi oko 2.375.000 eura.

Oko 1,1 kg heroina i 60 kilograma skanka pronađeno je sinoć kontrolom vozila u Podgorici.

Naime, službenici Odsjeka za borbu protiv droge su sinoć oko 19,20 časova, postupajući shodno operativnim saznanjima, u ulici Vojislavljevića u naselju Zabjelo kontrolisali vozilo „Toyota Rav 4“, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Predrag Dukić (37) iz Nikšića.

Pregledom vozila je pronađeno pakovanje sa oko 1,1 kg heroina i tri džaka sa oko 60 kilograma marihuane tipa skank. Vrijednost 1,1 kg heroina na uličnom narko tržištu, nakon miješanja i sječenja, je oko 75.000 eura, dok vrijednost 60 kg skanka iznosi oko 300.000 eura.

Dukić je, navodi iz Uprave policije, uhapšen.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Heroin i skank će biti upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja.

Podsjetimo, dan prije albanski državljani Emilian Arifi i Andi Metani uhapšeni su na graničnom prelazu Debeli brijeg sa 28 kilograma heroina, čija vrijednost na narko tržištu iznosi preko dva miliona eura, sa namjerom da ga preko naše države prokrijumčare u jednu zemlju Evropske unije. Ovo je rekordna zaplijena heroina u našoj državi.

(cdm.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com