ČABARKAPA: Peroviću, daj dokaze da se utakmice namještaju! - Volim Podgoricu

ČABARKAPA: Peroviću, daj dokaze da se utakmice namještaju!

Sportski direktor košarkaške ABA lige Žarko Čabarkapa zatražio je od predsjednika Sutjeske Darka Perovića da dokazima potkrijepi tvrdnje o “namještenim utakmicama”, dok će u suprotnom rukovodstvo lige preduzeti mjere kako bi se sankcionisao njegov ispad i zaštitio ugled ABA lige.

Perović je u intervjuu podgoričkim “Vijestima” optužio Mega Leks za namještanje utakmice protiv Krke minulog vikenda, koju je slovenački tim dobio 74:57, a izrazio je i sumnju u regularnost utakmica Igokea – Mega Leks, Mega Leks – Olimpija, Metalac – Olimpija….

“Gospodin Perović je iznio veoma teške i ozbiljne optužbe koje dovode u pitanje ne samo regularnost takmičenja, već zadiru i u same temelje ABA lige. Zbog toga očekujemo da nam u najkraćem mogućem roku dostavi dokaze i potkrijepi svoje tvrdnje kako bismo hitno reagovali, ispitali cijeli slučaj i donijeli adekvatne odluke”, rekao je Čabarkapa.

U protivnom, Čabarkapa kaže, zaključićemo da je gospodin Perović nesmotrenim izjavama nanio veliku štetu ligi, klubovima koje je apostrofirao, ali i samoj Sutjesci.

“Ako se pokaže da je tako preduzećemo sve mjere koje nam propozicije dozvoljavaju kako bismo sankcionisali njegov ispad i zaštitili ugled ABA lige”, zaključio je Čabarkapa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com