Mrdak nije više direktor Nacionalnih parkova, novi direktor Morskog dobra Predrag Jelušić - Volim Podgoricu

Mrdak nije više direktor Nacionalnih parkova, novi direktor Morskog dobra Predrag Jelušić

Vlada je na današnjoj sjednici imenovala Predraga Jelušića za direktora Morskog dobra. On je ranije bio državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma. Zoran Mrdak razriješen je s mjesta direktora Nacionalnih parkova.

Za direktoricu Zavoda za zapošljavanje Crne Gore ponovo je imenovana Vukica Jelić. Na istoj funkciji ostaje i Blažo Šaranović, direktor Uprave za imovinu.

Direktoru Direkcije javnih radova, Žarku Živkoviću, istekao je mandat, a Vlada je na mjesto vršioca dužnosti direktora u tom preduzeću imenovala mašinskog inženjera Milana Martinovića.

Mihailo Đurović je podnio ostavku na mjesto vršioca direktora Morskog dobra. On je kao razlog za to naveo propuste u objavljivanju tendera za zakup plaža u Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu.

Državna revizorska institucija nedavno je dala negativno mišljenje o finansijskom izvještaju tog preduzeća. Ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, tim povodom je saopštio da je izvještaj o radu Parkova proslijeđen Tužilaštvu i policiji.

Računi za telefone plaćani i onima koji ne rade u Nacionalnim parkovima

Niko nije odgovoran za haos u preduzeću Nacionalni parkovi

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com