PODGORIČANKA ANJA ODUVALA ŽIRI “PINKOVIH ZVEZDICA”: Kada bi se ti popela na Lovćen, sve bi razbila! - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA ANJA ODUVALA ŽIRI “PINKOVIH ZVEZDICA”: Kada bi se ti popela na Lovćen, sve bi razbila!

Šestogodišnja Podgoričanka Anja Jestrović oduvala je žiri “Pinkovih zvezdica”!
Anja  je u stilu rok zvijezde izvela čuveni hit “Čekala sam” iz popularnog fillma “Mi nismo anđeli. Ona se posebno pripremila za ovaj nastup: kosu je sprejom u boji obojila u dvije nijanse, a na sebi je imala bijelu majicu, teksas prsluk i šorts. Žiri nije krio svoje oduševljenje, a svi su se jednoglasno složili da Anja ima snažan glas.

“Toliko je opasna dođe… tako sva blentava i onda na kraju kao veliki pjevač i završi pjesmu. Ozbiljna je ona, nije ni malo naivna! Ma haos je!” rekao je Milan Stanković. Goca Tržan se složila sa svojim kolegom i rekla da je mala Anja otpjevala pesmu kao prava Crnogorka.

“Toliko moćan glas imaš, možeš da se braniš svojim glasom”, navela je Goca. Žiri se složio da je Ana izbrala dobbru pjesmu i da je cio nastup bio sjajan. Posebno ih je oduševila njena Anjino oponašanje dok se pretvarala da svira gitaru na bini.

“Ti kada bi se popela na Lovćen sve bi razbila svojim glasom. Toliko volumena u malom pakovanju. Ona je svaki put drugačija, inspirativna. Apsolutno si zaslužila peticu”, rekla je Leontina. Mala Anja je prošla u šesti krug a mnogi vjeruju da će se naći u finalnim emisijama.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com