NTO predstavila ponudu turoperatorima: Kinezi zainteresovani za “crveni turizam” - Volim Podgoricu

NTO predstavila ponudu turoperatorima: Kinezi zainteresovani za “crveni turizam”

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore NTOCG predstavila je svoju ponudu na sajmu turizma UTAZAS u Budimpešti najznačajnijim kineskim turoperatorima koji su zainteresovani da u svoju ponudu uključe region Balkana.

Kako su naveli iz NTOCG, kineski turisti na svojim putovanjima posjećuju više destinacija pa su se na radionici uglavnom nudile regionalne ture koje obuhvataju više zemalja.

“Osim regionalnih tura kineski turisti su veoma zainteresovani za takozvani “crveni turizam”, odnosno za posjetu kulturno istorijskim spomenicima i obilježjima iz socijalističkog perioda”, kazali su oni.

U cilju povećanja turističkog prometa, kao i lakšeg poslovanja sa Kinom u Budimpešti je otvoren i Regionalni centar Nacionalne turističke administracije Kine (CNTA) koji će biti zadužen za zemlje učesnice inicijative “16+1”.

1 komentar

  1. Great paintings! This is the kind of info that should be shared around the web. Disgrace on Google for now not positioning this publish upper! Come on over and talk over with my site . Thanks =)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com