OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBISTVA: Berišić stavio pištolj komšinici u usta, a njen sin je skočio i udario ga PESNICOM - Volim Podgoricu

OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBISTVA: Berišić stavio pištolj komšinici u usta, a njen sin je skočio i udario ga PESNICOM

Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­la­štva pro­tiv op­tu­že­nog De­da Be­ri­ši­ća ko­ji je te­re­ti za te­ško ubi­stvo u po­ku­ša­ju i ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih na­pra­va.

Be­ri­šić je op­tu­žen da je 11. av­gu­sta pro­šle go­di­ne po­ku­šao da ubi­je kom­ši­ni­cu Ha­nu Bu­njej i nje­nog pet­na­e­sto­go­di­šnjeg si­na B.D. Pre­ma na­vo­di­ma iz op­tu­žni­ce, Be­ri­šić je na­kon kra­će pre­pir­ke sa Ha­nom Bu­njej is­pa­lio vi­še pro­jek­ti­la u prav­cu ošte­će­nih, na­ni­jev­ši im te­ške tje­le­sne po­vre­de.

Puc­nja­va se do­go­di­la oko 9.45, u se­lu Gu­rec, ko­je je de­se­tak ki­lo­me­ta­ra uda­lje­no od Tu­zi. Pre­ma ri­je­či­ma kom­ši­ja, ove dvi­je po­ro­di­ce du­že vre­me­na ima­le su su­kob oko sto­ke.

Osum­nji­če­ni Be­ri­šić se tog da­na upu­tio u dvo­ri­šte Bu­nje­ja, i ka­ko tvr­de oče­vi­ci, na­sr­nuo na Ha­nu. Ubr­zo za­tim za­ču­li su se puc­nji.
Osum­nji­če­ni je na­vod­no kom­ši­ni­ci sta­vio pi­štolj u usta.

Ka­da je dje­čak to vi­dio sko­čio je na nje­ga, uda­riv­ši ga pe­sni­com. Be­ri­šić je ta­da po­te­gao pi­štolj, ra­niv­ši Ha­nu i nje­nog si­na. Be­ri­šaj je od­mah po­bje­gao, a uhap­šen je na­kon ne­ko­li­ko da­na.

(dan.co.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com