MIKI ĐURIČIĆ IZAŠAO IZ PAROVA: Izgubio sav honorar, a moraće da plati 20.000 eura! - Volim Podgoricu

MIKI ĐURIČIĆ IZAŠAO IZ PAROVA: Izgubio sav honorar, a moraće da plati 20.000 eura!

Miki Đuričić napustio je Parove i izgubio sav honorar i moraće da plati 20.000 eura.

Naime, tek što je počeo da gomila hiljade eura svog horarara, i pazi da bude što manje kažnjen, kako bi prikupio dovoljno para za svadbu i dalji život sa Anđelom Lakićević, pčelar iz Kupinova donio je odluku da napusti rijaliti program Parovi.

“Ne želim više da se takmičim! Ne mogu više. Mislio sam da mogu da izdržim, ali ne mogu. Nadao sam se da će me produkcija izbaciti, kako bih uspio da zadržim novac, ali eto…Ja sam navikao na ravnicu, na prostranstvo”, rekao je Miki produkciji.

Đuričić je sinoć, pošto se posvađao sa Jovanom Tomić Matorom i Morenom Marjanović poslat u izolaciju. Tražio je razgovor s produkcijom i odlučio da napusti takmičenje.

“Istina je, Miki Đuričić je napustio dalje takmičenje za vrijednu nagradu od 80.000 eura, ali je napuštanjem boravka u rijalitiju ostao i bez honorara, koji je zaradio”, rečeno je u produkciji Hepi televizije.

Prema podacima iz ugovora, koji su potpisali svi takmičari, ukoliko ih ne izbace glasači ili produkcija, učesnici koji napuste dalji boravak u vili ostaju bez zarađenog honorara, ali imaju obavezu i da plate kaznu u iznosu od 20.000 eura.

(kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com