UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Stravičan udes u Obrenovcu: Pijan oštetio 14 vozila - Volim Podgoricu

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Stravičan udes u Obrenovcu: Pijan oštetio 14 vozila

U Obrenovcu se prije dva dana dogodila jeziva saobraćajna nesreća, kada se u ranim jutarnjim satima automobil velikom brzinom zakucao u jedno od parkiranih vozila.

Vozač je povrijeđen, ali van životne opasnosti. Čitav incident snimile su nadzorne kamere obližnjeg lokala. Automobilom je upravljao 22-godišnji mladić, koji je bio u vidno alkoholisanom stanju. Očevici kažu da su od policajaca čuli da je mladić u krvi imao 2.90 promila alkohola.

“Sjedeli smo u lokalu kada se začuo jak prasak. Bilo je oko 4.40 sati ujutru. Na ulici scena kao u hororu. Kada smo prišli vozaču, glava mu je bila krvava, ali je bio živ. Prvo što je pitao jeste ko ga je udario”, izjavila je za TV Mag Marija Čučuković, radnica lokala čije su kamere snimile incident.

Od policije je čula da je alkoholisani mladić prije stravičnog udesa ogrebao i udario čak 14 automobila u Obrenovcu.

Srećom, na ulici nije bilo prolaznika, ali su oštećena još četiri automobila.

“On je udario u parkirani automobil, koji je zatim odletio i udario još četiri parkirana vozila i zgradu. Izgledalo je stravično”, kaže Marija.

Identitet mladića koji je izazvao udes za sada nije poznat.

1 komentar

  1. Can I simply say what a aid to find someone who actually knows what theyre speaking about on the internet. You definitely know how one can bring an issue to gentle and make it important. More individuals need to learn this and perceive this aspect of the story. I cant believe youre not more well-liked since you definitely have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com