NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA BRAČNOG PARA BAČENOG SEPTIČKU JAMU: Uhapšen Filip(16) zbog sumnje da je zaklao Jugoviće! - Volim Podgoricu

NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA BRAČNOG PARA BAČENOG SEPTIČKU JAMU: Uhapšen Filip(16) zbog sumnje da je zaklao Jugoviće!

Filip Đ. (16) navodno je priznao u policiji da je sa drugom Draganom R. (21) zaklao rođake Dragoljuba (71) i Dragu (74) u njihovoj kući u Brodici i bacio ih u septičku jamu, a da im je Draganova baba im pomogla u zločinu.

Kako prenosi “Alo!” policija u Požarevcu uhapsila je 16-godišnjeg Filipa Đ. iz Brodice kod Kučeva zbog sumnje da je sredinom februara sa drugom Draganom R. (21) zaklao supružnike, svoje rođake, Dragu (74) i Dragoljuba (71) Jugovića iz istog mjesta, opljačkao ih i njihova tijela bacio u septičku jamu!

Filipov saučesnik je uhapšen u Beču i uskoro će biti izručen Srbiji. Filipova baba je rođena sestra ubijenog Dragoljuba. Da sve bude još strašnije, Draganova baba Mila je pomogla krvnicima da sakriju tragove ubistva.

Ona je poslije zločina u kući Jugovića oprala krv zaklanih supružnika.

srbija-policija-uvidjaj

Izvor blizak policiji kaže da je Filip priznao zločin i da su u kući u kojoj živi pronađeni krvava odjeća, nož, Dragoljubov mobilni telefon, 1.300 eura, kao i ključevi od porodične kuće ubijenih. Njegov saučesnik je pobjegao u Beč, ali se sam predao policiji kad je čuo da je zločin rasvjetljen.

Za ovaj zločin su prvobitno bili osumnjičeni trojica rumunskih državljana, koji su godinama nadničili kod Jugovića, a tokom saslušanja su negirali zločin. Jugovići su bili veoma imućna porodica, jer su imali motel-restoran u Brodici i devizne penzije od preko 2.000 eura, pošto su godinama radili u Austriji.

(Telegraf)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com