GRAD KOJI VOLIM: Aleksandar Sekulović o pekari Cura Krasnićija na Draču, mostu Kapadžića i zašto su klinci sa Ribnice najbojlji u fudbalu - Volim Podgoricu

GRAD KOJI VOLIM: Aleksandar Sekulović o pekari Cura Krasnićija na Draču, mostu Kapadžića i zašto su klinci sa Ribnice najbojlji u fudbalu

U Nedelju 13/03/ na TV 777, a u emisiji “Grad koji volim” autora i voditelja Matije M. Milačića gost je Aleksandar M. Sekulović, sportski novinar.
foto0
Prvi lijepi martovski dan, Aleksandar i Matija su iskoristili, pa su jednu emisiju posvetili samo Aleksandrovom rodnom dijelu grada  – Draču.
Aleksandar priča o znamenitim ljudima sa Drača, Dejanu V. Savićeviću, Dragani Laković, Vladimiru Cuju Boškoviću, počecima fudbala sa Drača, svojim komšijama, prvoj pekari Cura Krasnićija na Draču, mostu Kapadžića, lovu ribe u Ribnici, i zašto su djeca sa Drača bila ispred sve djece u Podgorici onda, u fudbalu?
foto03
 U drugom dijelu emisije više riječi je bilo o Aleksandrovim počecima i ulasku u svijet novinarstva, kako je to nekada bilo na južnoj tribini, jer su “Varvari” nekada bili smješteni na južnom kopu stadiona “pod Goricom”.
foto02
Pričamo i o njegovoj poziciji kao sekretara TSCG, druženju sa sportistima, i šta ga je život naučio? Koliko je proputovao izvještavajući sa raznih sportskih manifestacija i događaja…
“Grad koji volim”
NEDELJA 13/03/2016
22.00 h
TV 777

1 komentar

  1. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my readers would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com