OTAC ISPISAO DJEČAKA IZ ŠKOLE ZBOG NASILJA: Skidali su gaće mom sinu i pokušali da ga mažu izmetom - Volim Podgoricu

OTAC ISPISAO DJEČAKA IZ ŠKOLE ZBOG NASILJA: Skidali su gaće mom sinu i pokušali da ga mažu izmetom

Samohrani otac D. N. iz Leskovca prebacio je sina u drugu školu jer nije mogao da ga zaštiti od maltretiranja i nasilja vršnjaka iz odjeljenja.

Slučaj tog dvanaestogodišnjaka nije usamljen jer i jedna majka V. N., takođe samohrana, sprema krivičnu protiv roditelja djece iz istog odjeljenja zbog nasilja nad njenim sinom.

– Od prvog razreda su mu cijepali knjige i sveske. Bio je izopšten iz društva, niko mu nije dolazio na rođendane, a situacija je postala dramatična u petom razredu, kada su mu u odjeljenju skidali gaće, oduzeli mobilni telefon i zaključali ga u školski klozet, pa se s njegovog telefona šegačili s policijom. Ispisao sam ga kada su ga harambaše iz te grupe na putu od škole do kuće natjerali da klekne u blato i pokušali da ga namažu psećim izmetom – priča otac.

On takođe dodaje da mu sin sad “pjevajući” ide u drugu školu i da je premještajem spasao dijete.

Njegova sugrađanka iz Leskovca nije ispisala sina iz škole, ali je odlučila da podnese krivičnu prijavu protiv roditelja nasilnika.

Poslije godina plakanja, nedavno se iz škole vratio sa izbijenim zubom i hematomima po licu. Uzela sam ljekarsko uvjerenje i čekala da se na školskom timu za bezbjednost roditelji nasilnika makar izvine, ali umjesto izvinjenja otac glavnog kolovođe, inače prosvjetni radnik, nalazio je izgovore – kaže ona.

U školi juče nismo mogli da dobijemo komentar, osim što je školski psiholog rekao da je preduzeto sve iz nadležnosti škole, ali da je “problem što roditelji ne vide svoju ulogu u priči”.

Ta grupica dječaka izaziva moje dijete, kad se povuče, oni ga nazivaju p…om. Da li da ga učim da se bije ili da ostanem pri savjetima da se sklanja? – pita se majka žrtve nasilja.

(Tv Best)

3 komentara

  1. After study a number of the content on your own web site now, and that i genuinely much like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and you will be checking back soon. Pls check out my site too and inform me what you think.

  2. Seen the whole article content. There are a little bit of really informative info here. many thanks. “Brilliance is typically the act of an individual, but incredible stupidity can usually be traced to an organization.” by Jon Bentley..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com