PODGORICA: Maloljetni pljačkaš Volija M.G. (17) pričao sa strašću o kriminalnim ambicijama - Volim Podgoricu

PODGORICA: Maloljetni pljačkaš Volija M.G. (17) pričao sa strašću o kriminalnim ambicijama

Trojica osumnjičenih razbojnika koji se terete da su preksinoć oko 18.20 izveli pljačku u marketu”Voli” u Virpazaru privedeni su juče kod Višeg državnog tužioca, gdje su i saslušani.

Prema nezvaničnim informacijama Dnevnih novina, Barani Đurađ Lončar (21), kao i maloljetni M.G. (17) i M.G (15), koji su odranije poznati policiji po vršenju imovinskih delikata, uhapšeni su u Zeti dok su automobilom bježali sa mjesta razbojništva, koje su pet minuta ranije izveli i tom prilikom povrijedili kasirku, kojoj je ukazana medicinska pomoć u barskoj bolnici.

Nezvanično, oni su oteli kasu sa novcem, u kojoj je bio pazar od 400 eura. Kada su uzeli novac, kako se sumnja, kasu su bacili u Skadarsko jezero i nastavili put ka Podgorici. Trojica osumnjičenih ekspresno su uhapšeni nakon što je policija dobila podatak kojim automobilom su pobj egli iz Virpazara.

DN saznaju da je maloljetni M.G. prilikom kriminalističke obrade ispričao nekoliko verzija događaja. Pred inspektorima, kako je rečeno iz policije, M.G. nije samo pričao o ovom krivičnom djelu, već i o svojim kriminalnim ambicijama.

Navodno, ovu i prethodne akcije isplanirao je i izveo izučavanjem dokumentarnih emisija o načinima dokazivanja krivičnih djela, prvenstveno “Investigation Discovery”, frapantno ne skrivajući strast ka usavršavanju kriminalnih vještina.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com