BEZUSPJEŠNA POTRAGA U ROŽAJAMA: Tijelo dječaka ni ronioci nijesu našli - Volim Podgoricu

BEZUSPJEŠNA POTRAGA U ROŽAJAMA: Tijelo dječaka ni ronioci nijesu našli

Ni četvrti dan potrage za novorođenčetom koje je studentkinja S.B. (24) iz Rožaja navodno bacila u rijeku, nije dao rezultate.

Za lešom muške bebe juče su, po nalogu tužilaštva, u koritu Ibarčanske rijeke tragali i ronioci MUP-a, ali su uspjeli da pronađu samo torbu u kojoj je, navodno, bačena u rijeku.

Izvor iz istrage kazao je “Vijestima“ da je u toku i izvođenje brojnih dokaza koji bi mogli da dovedu u pitanje ranije date izjave porodilje i njene majke u policiji i tužilaštvu.

“S.B. koja se porodila u porodičnoj kući tvrdila je da je novorođenče bilo mrtvo, te da je njegov leš umotala u bijelo ćebe i bacila u nabujalu rijeku. Porodilja je dan ranije bila na kontroli kod svog ginekologa, kada je utvrđeno da je beba u odličnom stanju.  U cilju istrage, ne možemo saopštavati detalje, ali mnoge stvari ukazuju da S. B. nije rekla cijelu istinu“, rekao je izvor “Vijesti“.

Tužilac Armin Selmanović odredio je prodilji  u srijedu pritvor od 72 sata, zbog sumnje da je počinila čedomorstvo. Ona se nalazi u beranskoj bolnici, pod policijskim nadzorom.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com