DPS UBIJEĐEN U TRIJUMF NA IZBORIMA U TIVTU 17. APRILA - Volim Podgoricu

DPS UBIJEĐEN U TRIJUMF NA IZBORIMA U TIVTU 17. APRILA

DPS je u Tivtu siguran izbor građana 17. aprila i to neće promijeniti nikakve opstrukcije opozicije, niti sada niti ubuduće – poručeno je iz vladajuće tivatske partije.

DPS smatra da nema alternative u opoziciji koja se angažuje “isključivo negativnim analiziranjima DPS-a”, kao i partijama “koje u jednom danu dijele propagandni materijal, pa u istom danu najavljuju bojkot izbore za koje su materijal dijelile”.

“Partije koje prije podne jurišaju na  izbornu pobjedu, a popodne pozivaju na bojkot tih istih izbora, nisu dostojne debate na nivou zrelog političkog djelovanja”, saopštio je predsjednik OO DPS Tivta dr Siniša Kusovac.

On je naglasio da će opozicione stranke “nastaviti da plasiraju iscenirane i “pouzdane” podatke sa terena, ali slika koju su o sebi poslali prethodnih par dana putem lokalnih medija, riješila je sve nedoumice birača – ako ih je i bilo”.

Prema istraživanjeima javnog mnjenja koja su rađena za potrebe nekih opozicionih partikja, rejting DPS u Tivtu je značajno pao, pa ta stranka koja trenutno u 32-članom parlamentu ima 12 svojih odbornika, navodno ubuduće može računati na maksimalno osam odbornika.

Kusovac je podvukao da je DPS “sačinjena od kvalitetnih ljudi i osnažena mladim kadrovima koji predstavljaju pokretačku snagu našeg Tivta, nasuprot opoziciji čije je djelovanje uslovljeno ličnim interesima njenih predstavnika.”

Dodao je da aktuelna lokalna DPS –SDP vlast godinama sve više ulaže u razvoj grada “pa smo u prethodnom periodu od našeg Tivta napravili mjesto u kojem je privilegija živjeti i raditi, i nama i brojnim strancima, stvorili preduslove da se danas u ovom dijelu Evrope Tivat prepoznaje kao lider kada su u pitanju kvalitet i obim investicija, ukratko: omogućili razvoj kakav priželjkuju i mnogo razvijeniji od Crne Gore.”

Šef lokalne DPS tvrdi da afere zbog kojih opozicija proziva lokalnu vlast “postoje samo u njihovim glavama, i paušalnih procjena iz misterioznih izvora.” Kusovac je obećao da će DPS nastaviti da radi svoj posao “kao i do sada, odgovorno, profesionalno i vođeni interesima Tivćana” i ocijenio da “djelovanje opozicionih stranaka u našem gradu predstavlja samo uzaludni pokušaj za odlaganje njihovog poraza.”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com