PODGORICA: PRIJETE MI KRIMINALCI IZ POLICIJE! - Volim Podgoricu

PODGORICA: PRIJETE MI KRIMINALCI IZ POLICIJE!

Imo­vi­na Pu­ni­še Pu­ca Vo­ji­či­ća, stri­ca ubi­je­nog Sr­đa­na Vo­ji­či­ća, ju­če se ponovo na­šla na me­ti ne­po­zna­tih po­či­ni­la­ca. Raz­bi­je­na su vra­ta od nje­go­vog objek­ta na bu­le­va­ru Sve­tog Pe­tra Ce­tinj­skog, u di­je­lu gra­da pre­ko Mo­ra­če. Van­da­li su pri­či­ni­li ma­te­ri­jal­nu šte­tu, ali ni­šta ni­je­su od­ni­je­li.
Vo­ji­čić tvr­di da iza sve­ga sto­je ko­ru­mpi­ra­ni po­li­cij­ski funk­ci­o­ne­ri ko­ji su po­ve­za­ni sa kri­mi­nal­nim struk­tu­ra­ma.

–Mu­ke po­či­nju od da­na ka­da je ubi­jen moj bra­ta­nić Sr­đan Vo­ji­čić. Ne­ću da ću­tim, ne že­lim da se kri­jem, već sa­mo go­vo­rim isti­nu. Za­to sam na me­ti kri­mi­na­la­ca iz po­li­ci­je – tvr­di Vo­ji­čić.

On ka­že da je nje­gov obje­kat ju­če obi­jen u pe­ri­o­du od 9 do 12 ča­so­va, ka­da je do­šlo do na­sil­nog otva­ra­nja ula­znih vra­ta na nje­go­vom na­ci­o­nal­nom re­sto­ra­nu i piv­ni­ci „Ozi” na bu­le­va­ru Sve­tog Pe­tra Ce­tinj­skog broj 26.

–Udar­cem no­gom iz­bi­je­na je bra­va za za­klju­ča­va­nje od dvo­kril­nih ula­znih dr­ve­nih vra­ta mog objek­ta. N.N. li­ce je ušlo u obje­kat, uze­lo moj paj­ser iz ala­ta i pro­ba­lo na­sil­no da otvo­ri unu­tra­šnja me­tal­na vra­ta. Iz objek­ta ni­šta ni­je ukra­de­no. Oči­gled­no je da sam ja me­ta jer otvo­re­no pri­čam o kri­mi­nal­ci­ma – is­ti­če Vo­ji­čić.

On pod­sje­ća da je nje­go­va po­ro­dič­na ku­ća obi­je­na 24. ok­to­bra pro­šle go­di­ne, da su mu dva pu­ta lo­mi­li lo­ka­le i da je za­pa­ljen grob nje­go­vog bra­ta­ni­ća.

–Sve to ra­de kri­mi­nal­ci u spre­zi sa di­je­lom po­li­ci­je ko­ji je ko­rum­pi­ran. Sa­mo im je osta­lo da mi dig­nu auto u va­zduh i da me li­kvi­di­ra­ju jer ovo što su pro­ba­li do­sad ni­je da­lo re­zul­ta­te. Po­ru­ču­jem im da ne­ću pre­sta­ti da go­vo­rim o kri­mi­nal­ci­ma i ko­ru­mpi­ra­nim po­li­caj­ci­ma sa la­žnim di­plo­mama –na­gla­ša­va Vo­ji­čić.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com