PODGORIČANKA R.S. (37) PRIMILA ČIKICU U AUTO: Nikada više neću primiti stopera, može da umire! - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA R.S. (37) PRIMILA ČIKICU U AUTO: Nikada više neću primiti stopera, može da umire!

Podgoričanka R.S. (39) prije nekoliko dana je primila u svoj automobil starijeg čovjeka koji je stopirao pored puta za Nikšić, ali nije ni sanjala da će joj njena dobrodušnost – prisjesti.

-Vozila sam prema Nikšiću, i negdje ispred Danilovgrada stariji čovjek je stajao pored puta i mahnuo rukom da mu stanem. Iako u principu ne primam stopere, jer nikada ne znate ko će vam ući u auto, bilo mi ga je žao, i zaustavila sam auto. Imao je oko 65 godina, bio je uredan i čist, i na momenat sam se osjetila potrebu da mu pomognem, tim prije što ja nemam oca, ispričala je ova mlada žena za Portal Volim Podgoricu.

Dodala je da je, prolazeći ispod Manastira Ostrog pogledala gore i prekrstila se, pomislivši da je uradila baš ono što je trebalo da uradi.

-Čovjek je rekao da se zove Slavko, i da ide u Nikšić, te da mu je automobil ostao u kvaru. Ispitivao me jesam li udata, imam li djecu, i kada sam rekla da nisam, počeo je da priča kako se razveo prije desetak godina, kako je od tada sam i ne može da nađe ženu sa kojom bi živio. Žalio se kako je njegova velika kuća prazna, jer su djeca otišla u inostranstvo, kako ima puno para jer je i on radio vani, ima kuću u Budvi… Ja sam ga slušala i pokušala da mu kažem da će možda naći neku ženu, da je još vitalan, a onda mi je u jednom momentu stavio ruku na koljeno!  Ostala sam šokirana, izgubila sam kontrolu, i skoro sam udarila jedno auto koje je prolazilo. Onda sam uspjela da se zaustavim i rekla sam mu da smjesta iziđe! Srce mi je lupalo kao luda, bilo me užasno strah, nisam znala je li neki manijak, ima li neko oružje, svašta mi je prošlo kroz glavu! On je počeo da se izvinjava, da govori kako je to bilo slučajno, ali sam ja počela da vrištim da iziđe, i on je izišao, ispričala je ova žena, i dodala da više nikada neće primiti stopera.

-Ja sam studirala u Nikšiću i ni sama ne znam koliko puta sam stopom pošla i vratila se do Podgorice, ali to je bilo drugo vrijeme. Nikada nisam imala ni najmanji problem. Posle ovog što mi se dogodilo, bilo ko može da umire pored puta, neću se zaustaviti. Ni sama ne znam kako sam se dovezla do Nikšića, i kad sam došla, još uvijek sam se tresla od straha. Ušla sam u prvu kafanu u gradu i poručila jednu lozu, bilo mi je malo lakše, kaže na kraju uz smijeh ova žena.

Mislite li da je opasno u današnje vrijeme primiti stopera, i šta biste vi uradili?

1 komentar

  1. Ovaj čikica je bio uredan i čist a moglo je i gore biti. Čikica je mogao da smrdi na znoj ili bijeli luk?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com