RODITELJI U POTPUNOM ŠOKU Muškarac u crnom Golfu pokušao oteti djevojčicu koja se vraćala iz škole - Volim Podgoricu

RODITELJI U POTPUNOM ŠOKU Muškarac u crnom Golfu pokušao oteti djevojčicu koja se vraćala iz škole

Nepoznati muškarac u dobi između 50 i 60 godina u četvrtak oko 12.30 sati u svoj je Golf III karavan crne boje zagrebačkih registracija pokušao uvući 9-godišnju djevojčicu, učenicu trećeg razreda Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić”, dok se vraćala kući iz škole.

Informaciju nam je potvrdila PU karlovačka, ali i djetetovi roditelji. Događaj je zgrozio dugorešku javnost.

Djevojčica se iz škole sama vraćala kući i prešla dvije trećine puta. Kada je sa Stare riječke ceste krenula prema svojoj Frankopanskoj ulici, za njom je krenulo crno vozilo. Pratilo ju je 400 metara, a onda se zaustavilo na prvom raskrižju. Muškarac je spustio prozor i obratio joj se riječima:

“Curo, hoćeš da te odvezem doma?” Nije odgovorila, nego je prešla na drugu stranu ceste kako bi ga zaobišla. Međutim, nije odustao. Prestigao je, a potom joj prepriječio put i opet joj se obratio: “Živim tu u blizini, uđi da te odvezem. Dođi, dođi”.

Roditelji su djevojčicu, nasreću, dobro poučili da nikako ne ulazi u vozila nepoznatih osoba, pa je ona pohitala vrišteći kući 500 metara dalje. Nasmrt prestrašena, uletjela je u kuću i sve ispričala majci, a ona je, nakon konzultacija s nastavnicima, sve prijavila policiji.

– Bila je izbezumljena od straha, tresla se i bila potpuno blijeda – rekao nam je otac djevojčice, koji ju je jučer vozio u školu.

(jutarnji.hr)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com