(VIDEO)DJEVOJČICA JE NAPISALA PISMO PRIJE NEGO ŠTO JU JE UBIO OTAC: Ove riječi bi mogle da otrijezne svijet! - Volim Podgoricu

(VIDEO)DJEVOJČICA JE NAPISALA PISMO PRIJE NEGO ŠTO JU JE UBIO OTAC: Ove riječi bi mogle da otrijezne svijet!

Možda su neki od vas čuli za izreku, “samo djeca i budale govore istinu.” Ali istina koja dolazi iz usta ove djevojčice je kao bodež koji ide pravo kroz srce!

“Dragi Džek,

Nemoj da kažeš tati da sam ti napisala ovo pismo. Možda će se naljutiti na mene. Mama nam je govorila da ne treba nikoga da mrzimo. Ali ne mogu, a da te ne mrzim!

Samo sam htjela da te zamolim za jednu uslugu: Bježi iz naših života. Tata je izgubio posao zbog tebe. Morali smo da prodamo kuću da platimo račune. Bez posla nije bilo ni novca za hranu za mene i mamu. Mogu da kažem da je ona bila gladna mnogo puta kako bih ja mogla da jedem.

Kada sam pala sa bicikla, baš mi je trebao moj tata, ali on je bio sa tobom! Nisi ga pustio ni da mi dođe u školu na kraj godine ili na prezentaciju očeva. Bila sam jako uznemirena zbog toga.

Nakon što te je tata upoznao, nije se vraćao kući prije ponoći. Šta do dođavola radiš? Počeo je da povređuje mamu. Prvo samo riječima, a onda je počeo da koristi i kaiš. Kada se to desilo, morali smo da se krijemo kod komšije inače bismo mi bili ti koji su udarani!

Dok sam rasla, on je počinjao da me vidi kao džak za udaranje. Kada nije bilo nigdje igračaka koje bi mogao da slomi. Ja ne znam šta mu ti govoriš, ali on se mnogo promijenio. I samo želim da znaš da mama želi starog tatu nazad. Čovjeka za koga se udala.

Molim te skloni se od njega i pusti nas da ponovo budemo srećni. Nadam se da me razumiješ.

Laura.”

Letter to Jack by lotta-gruen
Ovo pismo napisala je djevojčica od 8 godina i adresirala na poznati viski brend, nedugo nakon toga umrla je od povreda i batina koje joj je nanio njen otac.

39% porodičnih svađa i batina dolazi kao posljedica alkoholizma.

(kurir.rs/Hefty)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com