OPELJEŠILA PACIJENTKINJU: Medicinska sestra ukrala starici 100.000 EURA pa pobjegla - Volim Podgoricu

OPELJEŠILA PACIJENTKINJU: Medicinska sestra ukrala starici 100.000 EURA pa pobjegla

Medicinska sestra (49) poreklom iz Srbije uhapšena je u Beču, jer je uzela više od 100.000 eura od starice (93) koju je njegovala.
Ona je njegovala staricu od novembra 2015. godine u stanu u Beču. Austijska policija je sumnjiči da je koristeći priliku što živi u istom stanu pronašla nekoliko bankarskih knjižica penzionerke. Zatim je poturila starici da potpiše dozvole da raspolaže štednim knjižicama.Starica je to potpisala, ali, kako tvrde u austrijskoj policiji, nije znala o čemu se radi.

Međutim, druga medicinska sestra čiju nacionalnost ne navodi policija Austrije, a koja je takođe negovala istu penzionerku, postala je sumnjičava, jer su podizane velike suma novca sa staričinog računa. Takođe je bilo sumnjivo što je kućna medicinska sestra iz Srbije pokušala da sa lažnim ovlašćenjima prebaci sa staričinog računa 100.000 eura u Srbiju.

Državljanka Srbije uhapšena je ubrzo pošto su saslušane njena koleginica i oštećena starica, kao i kada su provereni računi u banci. Njoj je određen pritvor.

(Blic)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com