Oprez: Čak četiri horoskopska znaka ove nedjelje čeka otkaz! - Volim Podgoricu

Oprez: Čak četiri horoskopska znaka ove nedjelje čeka otkaz!

Vodite računa o tome šta vam se sprema na poslu. Postoji opasnost od otkaza za čak četiri horoskopska znaka.

Ovan

Posao: Na poslu će situacija biti slična kao i tokom prošle sedmice. Neće biti većih problema, ali je moguća jedna kratkotrajna svađa sa osobom rođenom u znaku Lava, pa gledajte da to izbjegnete. Ako niste u radnom odnosu bilo bi dobro da pokušate na mjestima vezanim za rad u državnim institucijama.

Ljubav: U braku će biti lijepo. Potrudite se da voljenu osobu iznenadite nekim lijepim poklonom ili da joj predložite odlazak na večeru i sl. To će još više učvrstiti Vaš odnos. Ako ste slobodni postoji mogućnost zanimljivog poznanstva na poslovnom putu, pa iskoristite priliku koja vam se bude ukazala.

Zdravlje: Moguće su prehlade.

Bik

Posao: Nadam se da ste se smirili zbog problema oko plate i da je to sada ok. Ova nedjelja će biti lakša i biće više elana u vama. Ako ne radite, a imate mogućnost da se zaposlite na mjestu vezanom za rad sa hranom na bilo koji način onda to i učinite. Ako Vam tako nešto nudi prijatelj koji je rođen u vodenom znaku Zodijaka onda znajte da će vam to biti pun pogodak.

Ljubav: U braku i dalje vlada tenzija. Samim tim su moguće svađe. Ako niste u emotivnoj vezi znajte da je sada fin period za promenu po tom pitanju. Preko kolege ćete imati ogromnu mogućnost da upoznate stariju i uspješnu osobu. Na vama je samo da se prepustite tim dešavanjima i da uživate u istim.

Zdravlje: Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.

BlizanciPosao: Poslovno ste sve jači i jači. Pozitivnu energiju prenosite na posao, te su ljudi oko Vas izuzetno srećni.  Prija im vaše društvo, tako da uživajte. Ako ne radite pokušajte da konkurišete na mjesta na kojima se traži komunikacija kao glavno sredstvo uspjeha.

Ljubav: U braku je prijatno. Partneru prija što ste srećni, pa je zbog toga i on takav. Učvrstite odnos odlaskom u večernji provod. Neka bude za vikend. Ako ste slobodni imaćete mogućnost za vezama i na pretek, ali morate da se krećete. To je jedino šta trebate primijeniti kako bi došlo do promjena.

Zdravlje: Moguće su povrede na poslu.

Rak

Posao: Još uvijek se vidi strah u vama. Zaista ne razumijem čemu to. Morate biti jači i vjerovati u svoje kvalitete. Ako sami ne vjerujete u sebe onda neće ni niko drugi. Ako niste zaposleni pokušajte na mjestima koja imaju veze saradom u restoranima, brzom hranom i sl. Tu bi mogli lijepo da se snađete.

Ljubav: Kada je brak u pitanju tu i dalje nije savršeno. Nekako ste odsutni i samim tim partner postaje nervozan. Takva energija će biti prisutnija nego inače u drugoj polovini sedmice. Ako ste slobodni odlazak u restoran sa prijateljima bi mogao da promijeni to stanje. Aktivirajte se i biće pozitivno.

Zdravlje: Moguća je dijareja.

(astrousluge.com)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com