Gojković: Uvijek je lijepo kad se pobijedi - Volim Podgoricu

Gojković: Uvijek je lijepo kad se pobijedi

Selektor vaterpolista Crne Gore Vladimir Gojković nakon pobjede nad Francuskom kazao je da su, i pored toga što su igrali u dosta oslabljenom sastavu, išli na pobjedu u Nici.

”Na skoro svim pozicijama smo bili u deficitu sa igračima. Neki su bili povrijeđeni, neki su imali obaveze u svojim klubovima. Ali, u kojem god sastavu da nastupimo protiv Francuske, mi uvijek moramo ići na pobjedu. Nije bilo lako u Nici. Neki igrači su iznijeli veliki teret, jer smo dosta rano ostali bez igrača na poziciji beka. Ali, najvažnije je ono što smo htjeli da vidimo neke igrače koji konkurišu za ”A” selekciju. Ti igrači su dobili dosta prostora da igraju protiv Francuske. Kada se sve sabere, uvijek je lijepo kada se pobijedi”, kazao je selektor ”ajkula”.

Od 21. marta reprezentacija je ponovo na okupu.

”Očekuju nas desetodnevne pripreme. Radićemo sa Brazilom 3-4 dana, a onda sa Francuzima nedjelju dana. Radićemo i individualno i sparingovaćemo sa ove dvije selekcije. To je jako dobro da se podsjetimo nekih stvari i da počnemo da radimo, da neke igrače oporavimo. Da neke i poštedimo jer će imati tešku završnicu u klubovima. Ovo je jako teška sezona za sve, zbog Evropskog prvenstva u Beogradu i Oplimpijskih igara u Riju”, zaključio je Gojković.

(wpolo.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com