INCIDENT NA SAHRANI GAGE NIKOLIĆA: Đus došao pijan i vrijeđao učesnike povorke! - Volim Podgoricu

INCIDENT NA SAHRANI GAGE NIKOLIĆA: Đus došao pijan i vrijeđao učesnike povorke!

Dragan Gaga Nikolić sahranjen je juče u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju u Beogradu a na vječni počinak ispratilo ga je preko 1.000 ljudi.

Među njima našao se i reper Ivan Ivanović Đus u vidno alkoholisanom stanju i napravio incident zbog kog je policajac morao da reaguje.

Naime, Đus očigledno ne zna sa sramotu pa se u ovakvom tužnom trenutku pojavio neprikladnu obučen pa čak i vikao ali i vrijeđao prisutne.

“Šta je moroni, došli ste ovde da pozirate? Baš ste se lepo namontirali da vas slikaju za novine”, bez trunke sramote vikao je reper pa mu je prišao policajac i zamolio ga da snizi ton da ga ne bi morao privoditi.

Ljudi koji su se našli oko njega nisu mogli da vjeruju da čuju to što priča a nakon prijetnje od strane policajca, reper se smirio. Međutim, od flaše sa alkoholom se nije odvajao, a ako je suditi po onome što se moglo vidjeti, on je popio skoro litru žestine.

Đus se u tom trenutku slučajno našao na Novom groblju jer je išao da obiđe dedin grob. Njegovo ponašanje svakako je naišlo na osudu svih prisutnih.

(kurir,rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com