Rakčević: Mi unosimo eure u Crnu Goru, ne iznosimo ih na neka egzotična ostrva - Volim Podgoricu

Rakčević: Mi unosimo eure u Crnu Goru, ne iznosimo ih na neka egzotična ostrva

Sanjao sam drugačiju Crnu Goru i želim dati doprinos da do te Crne Gore i dođe, kazao je lider Građanskog pokreta URA Žarko Rakčević

“Dobro je da smo obnovili nezavisnost, ali Crna Gore može i mora drugačije. Dakle, ja već više četvrt vijeka radim posao na svoje ime, ne živim od politike i neću ni živjeti od politike. Molio bih aktuelnu vlast da mi ne pomaže, sve što su radili radili su suštinski da naprave štetu nekome ko nije podoban. Ja neću biti podoban, ne vidim Crnu Goru onako kako je oni vid. Unosiću u Crnu Goru, a ne iznositi iz Crne Gore. U tome je temeljna razlika. 99 odsto naših prihoda u našem poslovnom sistemu je sa inostranog tržišta, od gostiju iz Rusije, iz Francuske i regiona. Mi unosimo eure u Crnu Goru, mi ne iznosimo eure negdje na neke of šor kompanije, negdje na neka egzotična ostrva. To je drugačiji pristup”, istakao je Rakčević.

On je dodao da je bio sam onaj koji je zagovarao javni bilans pokretne i nepokretne imovine funkcionera, davno prije 25 godina.

“Danas je u Crnoj Gori formirana politička elita koja je suštinski osuđena da živi od politike, Napravljen je čep jer veliki dio tih ljudi nikad ništa u životu nije stvorio. Mi smo na tržištu, ne uzimam iz budžeta, nijesam uzimao stanove, nijesam bio u upravnim odborima, Ne živim od politke, uspješan sam, dokazujem to na tržištu i dokazivaću to na tržištu”, zaključio je Rakčević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com