Budućnost osvojila 10 medalja na dva međurodna turnira - Volim Podgoricu

Budućnost osvojila 10 medalja na dva međurodna turnira

Tekvondo klub Budućnost je osvojio 10 medalja na međunarodnim turnirima proteklog vikenda, u Zrenjanin openu i Omega kupu.

U Zrenjaninu, u konkurenciji oko 450 boraca iz Grčke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Bugarske, Srbije, Albanije, Makedonije i Crne Gore, podgorički klub je nastupio sa sedam takmičara.
Zlatom su se okitili pionir Aleksa Senić i seniorka Mirjana Rašović, srebrne medalje su osvojili pionir Vasilije Nestorović i senior Marko Uksanović, dok su bronze pripale za seniore Danila Spasojevića i Lazara Rašovića.

Na 12. Omega kupu, u konkurenciji oko 500 takmičara iz 10 zemalja regiona, Budućnost je osvojila tri medalje – Nestorović je ovog puta bio zlatni, Senić srebrni, a Rašoviceva i Drakulović bronzani.

“Bilo je ovo veliko iskustvo za nas. Pojedini takmičari su imali “vatreno krštenje”, jer su iz juniorske konkurencije prešli u opasnu seniorsku konkurenciju. Sve u svemu, zadovoljni smo i nastavljamo punim tempom. Pred nama je državno prvenstvo i tehnička organizacija istog. Nakon toga  nas očekuje još nekoliko međunarodnih turnira pred Evropsko prvenstvo”, navode iz Tekvondo kluba Budućnost.

(vijesti.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com