(FOTO) DEJO SAVIĆEVIĆ ŽENI SINA: Svadba do zadnjeg groša, pogledajte ko sve dolazi! - Volim Podgoricu

(FOTO) DEJO SAVIĆEVIĆ ŽENI SINA: Svadba do zadnjeg groša, pogledajte ko sve dolazi!

Sin fudbalskog genija će uz hitove Ace Lukasa izgovoriti sudbonosno „da“, a Savićević ne žali para da svadba bude glamurozna.

Iispunio sve želje mladencima: Tijana i Vladimir sa tata Dejom

Iispunio sve želje mladencima: Tijana i Vladimir sa tata Dejom
Prema nezvaničnim informacijama biće puno imena sa srpske i crnogorske estrade, a svadba će, najvjerovatnije biti na crnogoskom primorju.

– Vladimir i Tijana su vodili računa o svakom detalju, pa su angažovali i tim dekoratera koji je salu u hotelu pretvorio u pravi dvorac. Očekuje se veliki broj gostiju, među kojima i Dejove kolege i drugovi iz svijeta fudbala. Dejo ne žali novac samo da njegov sin ima svadbu koju će dugo pamtiti. Već se šuška da će svadba koštati nekoliko desetina hiljada eura, ali oni o tome ne žele da pričaju – kaže izvor blizak paru. Vladimir je odrastao u Beogradu i Milanu, a karijeru je započeo u Crnoj Gori.

– U Crnoj Gori ću uvijek biti Dejov sin. Ne mogu da budem dobar kao on, ali dajem sve da mu se približim – izjavio je Vladimir.

(Blic/Volim Podgoricu)

1 komentar

  1. samo treba dodat da je ovaj momak vrlo vaspitan dečko i za primjer s obzirom da je rođen i živio u milionima, što nije reper dostini danas. VLADO SVE TI SREĆNO BILO!!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com