EKSKLUZIVNO Ova Crnogorka je osvojila srce Ivana Ivanovića! - Volim Podgoricu

EKSKLUZIVNO Ova Crnogorka je osvojila srce Ivana Ivanovića!

Nakon četvorogodišnjeg lutanja i traženja one prave, Ivan Ivanović (41) se konačno smirio i sreću pronašao u Nikoliji Radojević (26).

Iako su ga često povezivali sa skoro svakom devojkom u čijem se društvu našao tokom burnih kafanskih noći, Ivan Ivanović je posle razvoda tek nedavno shvatio da je jedina djevojka sa kojom sebe vidi u budućnosti mlada Nikolija Radojević.
 – Njih dvoje se znaju dvije-tri godine i uvijek su među njima sijevale varnice. U početku im je prepreka za nešto više od prijateljstva bila razlika u godinama, ali Ivan je mlad duhom, tako da su vrlo brzo tu barijeru prevazišli – priča za “Blic” dobro obaviješten izvor.

Lepa Nikolija

Foto: Nikolija Radojević / InstagramLepa Nikolija
– Kad god je u Nikolijinom društvu, Ivan se potpuno promijeni. Poznato je da voli da bude glasan i da vodi glavnu riječ, ali sa Nikolijom je drugačiji. Svi njegovi prijatelji su primijetili promjenu. Izgleda da mu je veoma stalo do Nikolije i do toga šta ona o njemu misli. Reklo bi se da se baš zaljubio. On je veoma pažljiv prema njoj i ispunjava joj svaku želju. Posle duže vremena Ivan Ivanović se osjeća srećno i zadovoljno u društvu neke djevojke – kaže naš izvor.

Podsjećanja radi, Ivan se 2012. godine razveo od supruge Zorice jer, kako je pričao, jednostavno su im se putevi razišli, ali su ostali u fenomenalnim odnosima. Čak se često i viđaju zbog obaveza prema ćerki Staši.

NIKOLIJA POZNATA U ESTRADNIM KRUGOVIMA

Nikolija živi u Beogradu, a njena porodica je, inače, porijekom iz Crne Gore.

Na društvenim mrežama možemo vidjeti dopisivanja sa mnogima od estradnih ličnosti. Inače, ono što je sigurno jeste da Nikolija muškoj populaciji zaustavlja dah svojom ljepotom i savršenom linijom.

 

1 komentar

  1. Hello there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com