Ministarka Kovačević obezbjedila Rakočevićima krov nad glavom: Dobili i veš mašinu, grijalicu, šporet… - Volim Podgoricu

Ministarka Kovačević obezbjedila Rakočevićima krov nad glavom: Dobili i veš mašinu, grijalicu, šporet…

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević obezbijedila je porodici Rakočević, o kojoj su nedavno pisale Dnevne novine, pristojan krov nad glavom u Domu učenika, kao i grijalicu, mašinu za veš i električni šporet.

Velizar Rakočević neizmjerno zahvaljuje ministarki, koja im je obezbijedila dvije sobe.

“Kovačević nas je spasila od podstanarskog života i sad moja teško bolesna supruga neće više prati veš na potuku. Ministarka nam je kupila veš mašinu, električni šporet i grijalicu, jer u Domu učenika nije omogućeno grijanje na drva.

Zahvaljujemo i novinarima koje je naš slučaj zainteresovao, kao i svim dobrim ljudima koji su nam pritekli u pomoć. Ovdje nam je mnogo bolje nego u prethodnom smje štaju, iako je i pored grijalice dosta hladno u sobama.

U drugu sobu smo smjestili stvari, jer je ne možemo koristiti za smještaj iz razloga što čitavom dužinom plafona ta soba prokišnjava”, kazao je Rakočević.

On naglašava da ih je kontaktirala i žena iz inostranstva, koju je interesovalo koliko novca je potrebno za Daliborkino liječenje, kao i za njegovo.

Prema njegovim riječima, da bi se izvršila operacija na Daliborkinim očima, potrebno je oko 2.000 eura. Daliborka se na Zavodu za zapošljavanje nalazi od 2005. godine, a kako je zdravstveno ugrožena, nije moguće ni da dođe do posla.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com