PODGORICA: Moguć INCIDENT ispred Duvanskog kombinata! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Moguć INCIDENT ispred Duvanskog kombinata!

Bivši radnici Duvanskog kombinata u stečaju koji već tri sedmice protestuju pred kapijom Novog duvanskog kombinata blokirali su prije pola sata kapiju tog preduzeća. Situacija je napeta jer su morali stati ispred dva kamiona “Čistoće”, od kojih je jedan u jutarnjim časovima već ušao u krug fabrike.

Bivši radnici svakodnevno u period od osam do 17 časova blokiraju kapiju preduzeća u znak protesta što im još nije isplaćena jedna i po zaostala zarada.

“Radnici se nalaze na kapiji, a kamioni su su tik uz nas. Utovarna kašika “Čistoće” se nalazi sa unutrašnje strane. Upozorili smo predstavnika arapske firme Isata Boljevića da ne dozvoli ponovo da se prave incidenti”, izjavila je “Vijestima” predsjednica Novog sindikata DKP-aSnežana Vidaković.

Ona strahuje da bi vrlo brzo moglo doći do novog incidenta i pokušaja privatnog obezbjeđenja da ih ukloni sa kapije, na način kao što su to pokušali da urade prošle sedmice.

U međuvremenu, su predstavnici Novog duvanskog kombinata budvansko privatno obezbjeđenje Alias zamijenili nikšićkom firmom Vector koja je ranije obezbjeđivala imovinu DKP-a u stečaju.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com