ČOPOR PASA IZUJEDAO SLOBODANKU MILUTINOVIĆ (75): Za dlaku ostala živa - Volim Podgoricu

ČOPOR PASA IZUJEDAO SLOBODANKU MILUTINOVIĆ (75): Za dlaku ostala živa

Čopor od 12 pasa lutalica izujedao je krvnički Slobodanku Milutinović (75) iz Niša juče oko 6.30 dok je prolazila kroz Staro groblje.

Starica je zbog ujeda po cijelom tijelu i iščašenja ramena zbrinuta na Klinici za ortopediju KC u Nišu, a moguće smrti spasao ju je radnik obezbeđenja JKP „Gradska toplana“ Gojko Živković.

 – Prizor je bio kao iz horor filmova: starija žena je ležala na zemlji, a oko nje je bio čopor od 12 pasa koji su je ujedali sa svih strana. Ispala joj je cipela, jedan ju je ujedao za prste na nozi, drugi za nogu, treći za ruku… Bili su svuda oko nje. Lajali su, režali i grizli je. Ona se branila krvavim rukama i nemoćno vikala: „Majko mila, izeše me celu!“ Još ne mogu da se smirim koliko sam se potresao. Da nisam naišao, rastrgli bi je, ubili bi je sigurno – priča Živković.
Niški gradonačelnik Zoran Perišic posetio povređenu ženu

Foto: RAS SrbijaNiški gradonačelnik Zoran Perišic posetio povrijeđenu ženu

On je odmah preskočio ogradu koja toplanu odvaja od Starog groblja i otjerao pse, koji su se odmakli samo desetak koraka i nastavili da reže.

– Trebalo je pozvati pomoć, ali nisam smio da je ostavim samu. Srećom su neke djevojke zaustavile jednog prolaznika dok sam otišao da pozivem Hitnu pomoć i policiju. Policija je brzo došla, ali su psi još uvijek bili tu. Bilo je strašno – kaže Živković.

(blic.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com