Portonovi predstavljen na sajmu nekretnina u Kanu - Volim Podgoricu

Portonovi predstavljen na sajmu nekretnina u Kanu

Turistički rizort Portonovi predstavljen je na crnogorskom štandu najvećeg međunarodnog sajma nekretnina MIPIM 2015, koji se danas završava u francuskom gradu Kanu.

“Portonovi je atraktivna prilika za one koji razmišljaju o kupovini nekretnina u Crnoj Gori. Sofisticirani i luksuzni sadržaji u okviru rizorta će se nalaziti na ulasku u drevnu Boku, nudeći savršeno mjesto za otkrivanje 300 km duge crnogorske obale, a istovremeno omogućavajući jahtama i najbrži pristup Jadranu'”, istakao je Zaur Mammadov, pomoćnik izvršnog direktora za marketing i razvoj biznisa u kompaniji Azmont Investments koja gradi Portonovi.

Iz Azmont Investmenta za narednu godinu najavljuju otvaranje rizorta Portonovi – “ekskluzivne i luksuzne destinacije u Bokokotorskom zalivu”, na površini od 60 ari gdje će, kako ističu u kompaniji “ponuditi raznovrsne sadržaje – od luksuznih nekretnina kao što su prostrane gradske kuce smještene u srcu Portonovi naselja koja odišu meditarenskim stilom, do stilizovanih vila ušuškanih u uredenim vrtovima, te ugladene penthouse stanove koji gledaju na marinu”.

Marina će imati 220 vezova za superjahte kao i Yacht klub.

Projekat Portonovi na lokaciji nekadašnje vojne kasarne u Kumboru zvanično je počeo da se gradi u avgustu 2013. godine.

Tada je najavljeno da će do maja 2016. biti završen kompleks i prvi “One and only” hotel u Evropi i da će u taj projekat biti investirano pola milijarde eura.

Azmont investments dobio je u januaru prošle godine građevinsku dozvolu od Ministarstva održivog razvoja i turizma za gradnju objekata u naselju Portonovi u dijelu zone mještovite namjene, Lower Village, odnosno za fazu 1.

Sve katastaske parcele za koje je ministarstvo izdalo građevinsku dozvolu su u zahvatu Državne studije lokacije Sektor 5.

Iako je bilo najavljeno da će hotel biti prvi objekat koji će se graditi u rizortu u Kumboru, do sada njegova gradnja još nije počela.

(Vijesti)

1 komentar

  1. I want to point out my gratitude for your kindness for visitors who need assistance with in this study. Your personal dedication to passing the solution throughout came to be extremely insightful and has in most cases permitted associates just like me to reach their pursuits. Your personal insightful publication signifies so much a person like me and even more to my mates. Warm regards; from each one of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com