Vodi me u Crnu Goru, zemlju koja je mini verzija Planete - Volim Podgoricu

Vodi me u Crnu Goru, zemlju koja je mini verzija Planete

Pejzaži Crne Gore su toliko raznoliki da bi ona mogla da predstavlja mini verziju same Zemlje. U stvari, ova mala zemlja na jugoistoku Evrope izgleda kao da je sastavljena od najboljih dijelova svijeta, piše portal Bride Side.

U Crnoj Gori, kako navode, je sve što ste ikad mogli da poželite – planinski vrhovi pokriveni snijegom, brilijantno plavi Jadran, slikovita planinska jezera i rijeke okružene netaknutim šumama i veličanstvenim kanjonima.

“Ova zemlja je savršena za odmor od trke u velikim gradovima”, navodi se, pored ostalog na stranici i dodaje da se u Crnoj Gori, uz ovakvu ljepotu, zaboravljaju sve brige i nevolje.

Autor priloga navodi i da je Crna Gora pravi raj za mačke, te da ljudi u Crnoj Gori prosto obožavaju te životinje.

“Napuštene životinje nisu stvarno napuštene ovdje. Čak i ako žive na ulicama, o ovim životinjama brine lokalno stanovništvo”, navodi autor.

(Vijesti)

1 komentar

  1. It’s appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com