PODGORICA: UHAPŠEN Mihailo Vukčević! Određen pritvor do 72 sata - Volim Podgoricu

PODGORICA: UHAPŠEN Mihailo Vukčević! Određen pritvor do 72 sata

Podgorička policija uhapsila je sugrađanina Mihaila Vukčevića.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” Vukčević je uhapšen sinoć oko 21 sat.

Njemu je nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu određen pritvor do 72 sata.

 

Vukčević je brat pomoćnika ministra unutrašnjih poslova Miloša Vukčevića, javlja CdM.

Službenici podgoričkog Centra bezbjednosti su zbog ovog bombaškog napada juče uhapsili Stevana Čolovića (22) iz Nikšića.

Vikend novine jutros su objavile da podgorički inspektori imaju čvrste sumnje ko je nalogodavac napada i u toku je prikupljanje materijalnih dokaza, kako bi slučaj u potpunosti bio zaokružen.

Iz Uprave policije juče su saopštili da se Čolović sumnjiči da je u zoru 1. januara, oko šest sati, prvo kamenom polomio staklo na ovom objektu, “te da je potom u objekat ubacio ručnu bombu M75 koju je prethodno aktivirao, a zatim se udaljio”.

“Od dejstva ručne bombe je u objektu ovog servisa nastala znatna materijalna šteta.

U događaju nije bilo povrijeđenih”, navodi se u saopštenju.

Tokom uviđajnih mjera i radnji, koje su preduzete uz učešće vještaka za požare, eksplozije i havarije, izuzeti su tragovi koji su upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja.

“Sveukupne policijske mjere i radnje, uz vještačenja u Forenzičkom centru, dovele su do identifikovanja S.Č. koji je danas uhapšen” stoji u saopštenju, a VN saznaju da je Čolović pronađen i uhapšen u Budvi.

Osumnjičeni će, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodne podnijete po nepoznatom počiniocu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com