OBRAČUN KLANOVA: Ubica prišao Babiću i upucao ga u glavu! - Volim Podgoricu

OBRAČUN KLANOVA: Ubica prišao Babiću i upucao ga u glavu!

Nikolu Babića nepoznati napadač juče ujutru ubio u Cerskoj ulici ispalivši u njega nekoliko metaka. Preminuli mladić je odranije poznat policiji po drogi i razbojništvima, pa se pretpostavlja da je motiv ubistva sukob zbog narkotika

– Nikola Babić (26) ubijen je hicem u glavu u noći između petka i subote u Cerskoj ulici na Vračaru. Nepoznati napadač pucao je na mladića ispred zgrade u kojoj navodno živi njegova djevojka oko 2.15h

Kako nezvanično saznaje Kurir, Babić je odranije je poznat policiji zbog droge i razbojništava.

– Nepoznati napadač, za kojim policija traga, prišao mu je i u njega ispalio nekoliko metaka. Komšije su odmah obavijestile Hitnu pomoć, koja je veoma brzo stigla na mjesto pucnjave. Međutim, mladiću nije bilo pomoći i oni su samo mogli da konstatuju smrt. Nakon obdukcije će biti poznato više detalja – rekao izvor blizak istrazi.

Izvor dodaje da će inspektori pregledati video-snimke sa kamera koje se nalaze na obližnjim zgradama.

Liječeni zavisnik

– U ovoj ulici ima više zgrada koje su pokrivene video-nadzorom, te je moguće da je neka od njih snimila ubicu. Inače, pretpostavlja se da je Babić prije napada krenuo kod djevojke, koja živi u blizini – kaže naš sagovornik.

Prema rečima našeg izvora, sumnja se da je riječ o sukobu zbog narkotika.
– Ispituje se na koji način je mladić bio povezan sa sitnim narko-dilerima koji se kreću u ovom dijelu grada. Navodno, on je bio korisnik narkotika i ranije je bio na liječenju. Roditelji su činili sve da ga izvuku iz kandži droge, pa su se i privremeno odselili iz Beograda u jedno obližnje selo – ispričao je naš izvor.

Komšije u Cerskoj ulici bile su zatečene zbog ubistva.
– Ništa nismo čuli, ni jedan jedini pucanj. Mnogo smo uplašeni jer se ovo ranije nije događalo. Sve komšije su uznemirene od jutra i obilaze ovaj dio ulice. U našem kraju se okupljaju sumnjivi tipovi, ima mnogo krađa, ali do sada nije bilo ubistava – pričaju komšije i dodaju da ubijenog mladića nisu poznavali.

Obuzdali napadača... Mladić koji je nasrnuo na našeg novinaraObuzdali napadača… Mladić koji je nasrnuo na novinara Kurira

Podsjetimo, ovo nije prvi incident na Vračaru. U decembru je u Mileševskoj ulici izrešetan Vladimir Bjelanović dok je sa vjerenicom išao ka svom automobilu.

Boža Spasić, bivši operativac DB, smatra da je ovdje reč o obračunu narko-bandi.
– Ubistvo na Vračaru je klasična srpska sačekuša. Ono što je interesantno jeste da početkom proljeća u Beogradu počinju obračuni na ulicama, pa se bojim da će i ove godine biti tako – kaže Spasić.

Pretnje
NAPADNUTA EKIPA KURIRA

Ekipu Kurira na mestu ubistva napao je nepoznati mladić blizak nastradalom Nikoli Babiću. On je najprije na veoma grub način upozorio foto-reportera i novinara, koji su obavljajući posao stajali na ulici, da se udalje, što su oni i učinili. Nekoliko minuta kasnije isti mladić je bez ikakvog povoda potrčao ka automobilu u kome su se nalazili vozač, foto-reporter i novinar i uz niz prijetnji i uvreda na račun novinarske ekipe počeo da šutira redakcijski automobil. Nekoliko osoba iz njegovog okruženja jedva je uspjelo da ga savlada i odvuče u stranu. O incidentu koji se dogodio u Cerskoj ulici redakcija Kurira je obavijestila policiju.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com