PROJEKAT 1.000+: U ponedjeljak počinje predaja dokumentacije - Volim Podgoricu

PROJEKAT 1.000+: U ponedjeljak počinje predaja dokumentacije

Građani zainteresovani za kupovinu stana u okviru projekta Hiljadu plus od sjutra će moći da predaju potrebnu dokumentacuiju.

Dokumentacija se može predati u filijalama Crnogorske komercijalne banke (CKB), Erste, Komercijalne banke Budva, Lovćen, NLB, Prve i Societe General banke Montenegro, koje će obaviti predkvalifikaciju i provjeru kreditne sposobnosti i ostalih uslova podnosilaca zahtjeva.

Javni poziv je otvoren do 21. aprila.

 

Građanima će u okviru projekta biti ponuđeni stanovi u devet crnogorskih opština – Podgorici, Cetinju, Nikšiću, Pljevljima, Plužinama, Mojkovcu, Bijelom Polju, Ulcinju i Herceg Novom, koje će graditi 16 građevinskih kompanija.

Najveći broj stanova ponuđen je u Podgorici, 641, u Nikšiću 47, Bijelom Polju 25, Herceg Novom 16, Plužinama 11, Pljevljima osam i Ulcinju i Cetinju po dvije.

Visina kamatne stope na godišnjem nivou iznosi 3,99 odsto fiksno, za zaključene ugovore za kupovinu stanova po kupoprodajnoj cijeni do 1,09 hiljada eura po kvadratu neto korisne površine stambenog prostora, na period od 20 godina.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com