SKANDAL: Policajac V.Z (32) pretukao koleginicu s kojom je u vezi, a i njenog muža - Volim Podgoricu

SKANDAL: Policajac V.Z (32) pretukao koleginicu s kojom je u vezi, a i njenog muža

V. Z. (32), policajac Policijske uprave Kruševac, privremeno je suspendovan jer je pretukao koleginicu sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, a potom i njenog muža.

Ovaj incident se dogodio prije tri dana i još se prepričava među kruševačkim policajcima, piše “Alo”

“Kolega V. Z. je bio u vezi s koleginicom J., ali su se sporečkali, kako to biva s ljubavnicima, i on ju je pretukao. Bilo je tu svega i svačega, a najviše čupanja i grebanja. Na nagovor supruga, koji nije znao za prirodu njihovog odnosa, policajka je podnijela prijavu. Bijesni kolega V. Z. je potom pronašao njenog muža u nekoj mehaničarskoj radnji, u naselju Šumice, i pretukao ga. Sada su svi na bolovanju. Neko zbog posljedica batina, neko zbog stresa, i vidaju rane””.

Dvoje policijskih službenika su neposredno nakon sukoba bili i u Službi hitne pomoći kako bi dobili potvrdu o povredama. List nezvanično saznaje da su im odmah oduzeti službeni pištolji.

V. Z. je razveden, a njegova bivša supruga radi u Vojsci Srbije, pa se za slučaj interesovala i vojna policija.

Da se neobičan incident zaista dogodio, potvrdili su i u Policijskoj upravi Kruševac.

“Policijski službenik će biti privremeno udaljen sa posla i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak zbog učinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru. Protiv policijske službenice će takođe biti pokrenut disciplinski postupak. Nakon prikupljanja svih činjenica i okolnosti, Osnovnom javnom tužilaštvu će biti podnijet izvještaj”, objasnili su u Policijskoj upravi Kruševac.

1 komentar

  1. But yet, regardless how good you will be accompanied by treating a huge rig, sometime currently, there are a situation in places ought to do selected information treating; and furthermore primarily based on your real age yet fitness level, free weight in your caravan it is a fantastically excessive do exercises. pre owned awnings

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com