FARMACI: Vožnjom u alkoholisanom stanju udario u stijenu - Volim Podgoricu

FARMACI: Vožnjom u alkoholisanom stanju udario u stijenu

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć u 20 časova dogodila u podgoričkom naselju Farmaci lakše su povrijeđeni saputnici mlađe životne dobi, Cetinjanin Gajo Lješković i Tamara Drljević.
Prema saznanjima DN, Lješković je pod dejstvom alkohola upravljao automobilom “pik ap” vlasništvo cetinjske firme “Čavor produkt”. Krećući se iz pravca Podgorice ka Cetinju u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad upravljačem i udario u stijenu sa desne strane magistralnog puta.

On i njegova saputnica odmah su odvezeni u Klinički centar, gdje su ljekari konstatovali da nijesu životno ugroženi, već da su prošli sa lakšim tjelesnim povredama.

Lješković je do zaključenja lista saslušavan u policiji gdje je, prema nezvaničnim saznanjima DN, u prvi mah negirao da je upravljao vozilom. Policija je međutim došla do zaključka da je upravo on, a ne Drljević upravljao “pik apom” i to sa preko jednog promila alkohola u krvi. Zbog ovakvih okolnosti očekivalo se da će Lješković po završenom saslušanju biti uhapšen te da će biti podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Za vrijeme uviđaja, glavna saobraćajnica Podgorica Cetinje bila je u prekidu, a saobraćaj je preusmjeren zaobilaznim putem preko Farmaka ka Gornjim Kokotima.

2 komentara

  1. I totally understand everything you have stated. Actually, I browsed through your various other articles and I do think that you’re certainly correct. Best wishes with this particular site.

  2. Can I just say thats a relief to locate someone that truly knows what theyre referring to online. You certainly understand how to bring a concern to light and produce it essential. Workout . should look at this and understand this side from the story. I cant believe youre not more well-liked when you certainly contain the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com