PROVALIO U VRTIĆ “CICIBAN”: Krivična prijava protiv Milana Vukasovića - Volim Podgoricu

PROVALIO U VRTIĆ “CICIBAN”: Krivična prijava protiv Milana Vukasovića

Protiv Vukasovića, koji je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, podnesena je krivična prijava za tešku krađu u Sudu za prekršaje kao i za pokušaj krađe u vrtiću “Ciciban”.

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv sugrađanina MIlana Vukasovića (40) zbog sumnje da je u noći između četvrtka i petka provalio u Sud za prekršaj i otuđio četiri kompjutera sa monitorima i ostalu prateću opremu. Vukasovića je policija uhapsila 18. marta prilikom pokušaja obijanja vrtića “Ciciban” koji se nalazi u Ulici “Peka Pavlovića”, u tzv. “profesorskoj zgradi”.

Nakon hapšenja Vukasović je priznao da je prethodne večeri provalio u prostorije Suda za prekršaje, kao i da je ukradenu opremu sakrio u podrumu zgrade gdje stanuje. Policija je pronašla ukradenu kompjutersku opremu koju je vratila Sudu. Protiv Vukasovića, koji je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, podnesena je krivična prijava za tešku krađu u Sudu za prekršaje kao i za pokušaj krađe u vrtiću “Ciciban”.

Njemu je, nakon saslušanja kod tužioca, određen pritvor do privođenja sudiji za istragu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com