Savjet SDP-a: Potezi partije bili neizbježni i potrebni - Volim Podgoricu

Savjet SDP-a: Potezi partije bili neizbježni i potrebni

Uz svo uvažavanje i zagovaranje stvarnog dijaloga, potrebno je što prije krenuti sa pripremama za samostalan nastup Socijaldemokratske partije na jasnom programu neophodnih promjena, ocijenjeno je na sjednici Savjeta SDP-a kojom je predsjedavao Rifat Rastoder.

Sjednici su pored članova Savjeta prisustovali i predsjednik SDP Ranko Krivokapić, potpredsjednici Raško Konjević i Almir Rebronja i generalni sekretar Ramo Bralić.

“Savjet je poslije duže i konstruktivne rasprave ocijenio da su potezi SDP-a koji su povlačeni u prethodnom periodu bili neizbježni i potrebni, te da kao takvi zaslužuju punu podršku”, saopšteno je iz SDP-a.

Predsjednik Savjeta Rifat Rastoder je ocijenio ključnim da se izvrše opsežene pripreme za kontrolu izbornog procesa, o čemu je neophodno što prije započeti konkretnu saradnju sa svom dobornamjernom, i naročito, programski bliskom opozicijom.

“Savjet će nastaviti sa redovnim aktivnostima kako bi se maksimalno iskoristio potencijal članova ovog tijela koje okuplja ugledne profesore, privrednike, publiciste i naučnike”, poručeno je u SDP-u.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com