Uhapšen Andrija Aleksić (19) osumnjičen za pljačku marketa “Anika”! - Volim Podgoricu

Uhapšen Andrija Aleksić (19) osumnjičen za pljačku marketa “Anika”!

Nikšićka policija uhapsila je juče Andriju Aleksića (19), zbog osnovane sumnje da je sa Dejanom Dendićem (22), kome je ranije određen pritvor od mjesec, učestvovao u pljački marketa “Anika”.

Mladići se sumnjiče da su 26. januara oko 21.30 ušli u objekat koji se nalazi u zgradi popularne “Desetke”, u Ulici Nika Miljanića, i uz prijetnje radnici oteli 150 eura iz kase.

Kako je tada za Dnevne novine, ispričala radnica S.T, u radnju su oko 9.25 ušla dva naoružana pljačkaša, od kojih je jedan odmah uhvatio za vrat i držao u tom položaju, dok je drugi uzimao novac iz kase.

„Kucali su na vrata, ja sam bila zaključala da bih oprala tacne od bureka. Bio je potpuni mrak, ništa se nije vidjelo. Ja sam krenula da otvorim i otvorila sam. Oni su uletjeli, odmah me ovaj jedan  uhvatio za vrat, tu me je stisnuo. Bilo ih je dvojica, jedan je bio maskiran a drugi nije“, ispričala je tada vidno uznemirena radnica.

Nemaskirani lopov imao je i pištolj, dodala je ona, i ispričala da je držao za vrat, dok je maskirani bio zadužen za kasu. Sve se odigralo za kratko vrijeme, i lopovi su po obavljenom poslu odmah pobjegli iz marketa.

„Ja sam molila samo da mi ništa ne urade, oni su rekli, odnosno samo je jedan pričao, drugi  nije ništa. Rekao je -nećemo gospođo vama ništa“, ispričala je ona prije skoro dva mjeseca.

Prema policijskim saznanjima i na osnovu prikupljenih dokaza, Dendić je bio maskiran pletenom kapom – fantomka, sa prorezima za oči i usta i naoružan pištoljem, dok je Aleksić pomagao u izvršenju krivičnog djela.

Osumnjičeni Aleksić u policiji je rekao da su market opljačkali po prethodnom dogovoru, a kako je u cjelosti priznao krivično djelo koje mu se stavlja na teret, i njemu je tužilac odredio pritvor od mjesec.

(cdm.me)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com