Uhapšen još jedan Podgoričanin osumnjičen za bombaški napad na “Goran mobile” - Volim Podgoricu

Uhapšen još jedan Podgoričanin osumnjičen za bombaški napad na “Goran mobile”

Podgoričanin Aleksandar Miljanić (27) uhapšen je sinoć pod sumnjom da je pomagao Stevanu Čoloviću (22) da aktivira ručnu bombu u objektu za servis i prodaju mobilnih telefona “Goran mobile”.
Na okolnosti bombaškog napada koji se dogodio 1. januara u ranim jutarnjim časovima Miljanić je sinoć saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Kao direktnog izvršioca policija je označila Čolovića, zbog čega je u petak i uhapšen. Svega nekoliko sati kasnije, istog dana, lisice na ruke stavljene su i Mihailu Vukčeviću (38), bratu pomoćnika ministra unutrašnjih poslova Miloša Vukčevića, jer je, kako se sumnja, bio nalogodavac ovog napada.

Juče uhapšeni Miljanić je, po saznaju Dnevnih novina, bio posrednik između Vukčevića i Čolovića koji je za ovaj posao, kako se sumnja, dobio 1.000 eura. Inspektori provjeravaju i da li je Vukčević učestvovao u izvršenju još nekih krivičnih djela na teritoriji Crne Gore.

Prema saznanju Dnevnih novina, bomba nije bila namijenjena zakupcu prostora Goranu Todoroviću, već vlasniku prostora Mišku Višnjiću zbog navodnih neraščišćenih računa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com