Uhapšeni PODGORIČANI R.B. (37) i M.V. (27): Fingirali saobraćajnu nezgodu? - Volim Podgoricu

Uhapšeni PODGORIČANI R.B. (37) i M.V. (27): Fingirali saobraćajnu nezgodu?

Policija je u okviru akcije “Feribrod” uhapsila R.B. (37) i M.V. (27) iz Podgorice zbog sumnje da su počinili krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

“Policijske aktivnosti sprovedene u prethodnom periodu, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, upućuju na sumnju da su R.B. i M.V. počinili krivično djelo koje im se stavlja na teret na način što su 04. marta 2015. godine oko 20,00 časova telefonskim putem prijavili Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Podgorica da je u naselju Konik – Opština Podgorica došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali kao vozači vozila. Oni su, kako se sumnja, policijskim službenicima prikazali lažne činjenice time što su saopštili da su sva oštećenja na dva vozila kojima su upravljali nastala u toj saobraćajnoj nezgodi, na osnovu čega je sačinjen zapisnik o uviđaju saobraćajne nezgode, a sve u cilju naplate štete od osiguravajućeg društva”, navodi se u saopštenju Uprave polcije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Kako dodaju iz policije, osumnjičeni R.B. je lišen slobode 15. marta a M.V. dva dana kasnije, 17. marta 2016. godine, nakon čega su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu.

Podsjećamo da su policijski službenici u okviru akcija „Udar“ i ,,Feribrod”, u vremenskom periodu od februara 2015. godine do danas, u sedam odvojenih aktivnosti procesuirali ukupno četrnaest lica zbog osnova sumnje da su počinili navedena krivična djela – navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, na već opisani način. Policijske aktivnosti u okviru akcije „Udar“ i ,,Feribrod” se nastavljaju”, zaključuje se.

(vijesti.me)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com